Accesorii

#stil #chanel #accesorii #valentines day #accesorii valentine`s day

Colectia de accesorii Chanel pentru Sfantul Valentin

Casa de moda Chanel a pregatit o linie speciala de genti si bijuterii dedicata sarbatorii iubirii. Firile romantice, care indraznesc inca sa vada viata in roz, vor aprecia cu siguranta cele mai noi accesorii lansate de Chanel cu ocazia zilei de Sfantul Valentin. Piesele vin intr-o editie limitata, astfel ca doar cei mai rapizi indragostiti vor putea sa intre in posesia acestora.

Ocaziile speciale cer o imagine fara cusur. Doamnele si domnisoarele isi pot completa tinutele de Valentine's Day din colectia diversificata de genti, bijuterii si ochelari marca Chanel. Paleta cromatica se concentreaza in jurul nuantelor dulci si pale, redate intr-o maniera sofisticata prin intermediul accesoriilor de lux.

Toate piesele ultra-moderne in nuante de bej, roz pastel sau auriu sunt decorate cu logo-ul Chanel.

Seturi luxuriante

Colectia Chanel contine seturi luxuriante de accesorii, care sa acopere toate necesitatile femeilor moderne si dornice sa investeasca sume generoase in aparitiile lor. Geanta plic cu magnet pentru seara vine cu un design aliniat celor mai noi tendinte in moda, imprimeul de reptila, intr-o superba nuanta de gri perlat.

Cu aceeasi textura a fost conceputa si geanta-plic bej pentru zi cu bareta din lant, care pastreaza forma patratata a gentilor de mana specifice brandului. Setul contine si o pereche de ochelari roz-bej, un accesoriu chic pentru par in forma de floare si o opulenta bratara roz cu model aplicatii vintage.



Foto: becomegorgeous.com

Bijuterii retro-chic

Bijuteriile Chanel pentru Sfantul Valentin sunt concepute in stil retro, cu pietre stralucitoare si perle multicolore, de la fabuloase nuante de ivoir, pana la tonuri intense de roz, cafeniu, lila si grena inchis.



Foto: becomegorgeous.com

Dominanta rozului prafuit

Rozul prafuit este, in mod evident, nuanta preferata de Chanel pentru Ziua Indragostitilor in 2012. Modelul balerinilor, al portfardului, al husei pentru iPad si al portofelului respecta aceeasi nota cromatica, a rozului pal spre lila, care exprima inocenta, candoare, femininate si caldura.

Exceptie de la regula Chanel pentru 14 februarie nu fac nici curelele de dama, disponibile intr-un format subtire, delicat, cu o aplicatie fina pe post de catarama.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului