Accesorii

#cluctch #tinute ocazie #moda #accesorii

Clutch-ul, accesoriul care iti va scoate tinuta din anonimat

Clutch-ul a aparut la inceputul anilor  ’50 ca o geanta mici dimensiuni, fara bareta, creata special pentru a fi purtata in mana la evenimente formale, si care de-a lungul timpului a fost reinterpretat de designerii marilor case de moda si adus la rang de accesoriu obligatoriu care poate transforma chiar si o tinuta simpla, intr-una spectaculoasa.

Clutch-ul/minaudiere-ul este un accesoriu esential in garderoba fiecarei femei. El este o piesa statement, expresia luxului si a statului social. Marile case de moda au cel putin o colectie de clutch-uri/minaudiere si indiferent de contravaloarea lor, doamnele care se respecta nu stau prea mult pe ganduri atunci cand aceste piese sunt lansate pe piata.

Povestea SILKDOM a inceput in noiembrie anul trecut, odata cu lansarea primei colectii de clutch-uri/minaudiere din matase naturala. Madalina Nistor a decis sa lanseze un business al carui obiect de activitate principal este clutch-ul/minaudiere-ul, realizat manual, din matase naturala.

“Ideea de a fonda un astfel de business a plecat de la pasiunea mea pentru matase. Este o pasiune mostenita de la bunica mea, care in adolescenta a avut sansa de a o intalni pe Regina Maria, de la care a deprins un anumit tip de elegant si dragostea pentru lucrurile pretioase, inclusiv pentru matase si pentru portul national. Bunica mea mi-a daruit primul cadou de matase cand aveam 9 ani si din acel moment matasea a devenit pentru mine un simbol al feminitatii si al seductiei“, a explicat Madalina Nistor, cea care a fondat acest brand.

Fiecare clutch realizat in atelierul Madalinei este unic si transmite povestea celei care il va purta. Fie ca vorbim de clutch-uri minuscule, cu rol pur decorative sau de creatii generoase, care pot fi purtate chiar si la tinute casual. Imprimeurile folosite sunt vii, spun povesti, evoca emotii, pot fi purtate atat pe “covorul rosu”, cat si de femeile care stiu ca un accesoriu de matase purtat la jeans intr-o dupa-amiaza la cafea sau in club cu prietenii nu este un “faux pas” ci dimpotriva, un mod eclectic de a-ti exprima personalitatea. 

Toate piesele sunt realizate integral din matase naturala la exterior, catifea de matase naturala la interior si pot fi accesorizate cu dantela, cristale, pietre pretioase, pene, etc. Toate produsele sunt disponibile la comanda pe site-ul brandului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului