Accesorii

#sandale #pantofi #botine #primavara 2011

Cei mai "hot" pantofi pentru primavara 2011

Tendintele in materie de pantofi pentru primavara 2011 combina stilurile ultimelor sezoane adaugand un plus de femininate pantofilor. Afla care sunt cele mai importante tendinte in pantofi pentru primavara.

Revenirea tocurilor mai mici si elementele feminine adauga noilor colectii de pantofi mai multa comoditate si un stil mai rafinat.

Vezi care sunt cele mai "hot" tendinte in materie de pantofi pentru primavara 2011.

 

Modele florale

 

Accesoriile se inmultesc de la an la an atunci cand vine vorba de pantofi, insa cele mai importante elemente noi in acest sezon sunt cele florale.

Aplicatiile sau imprimeurile florale vor domina aceasta primavara. De la trandafiri pana la maci si crini, pantofii adopta flori feminine, care pot fi un element reusit pentru orice tinuta.

Sursa foto: Shoes.about.com

Culorile neutre raman si ele in preferintele stilistilor. Culorile din sezonul trecut, de la crem si culoarea nisipului au acum concurenta din partea culorilor neutre mai inchise, ca maro si negru.

Rosul si rozul se afla printre cele mai cautate culori ale sezonului, insa, daca preferi un stil mai retinut, movul, albastrul si verdele pot fi alegerea potrivita.

Elementele florale si dominanta culorilor neutre aduc, in acest sezon si o revenire la elemente naturale: lemn, pluta, rafie si iuta.

Sandalele platforma sunt ideale pentru materialele naturale, dar poti alege si o pereche de espadrile care combina elemente naturale cu culori mai puternice sau modele florale.

Sursa foto: Shoes.about.com

 

Botine si bretele

 

Designerii au gasit un mod inedit de a transforma botinele in pantofi de primavara. Create din materiale mai subtiri sau cu decupaje, sandalele care acopera complet piciorul sunt transformate intr-o alegere potrivita, chiar daca vremea s-a incalzit.

Fie ca e vorba de o multitudine de bretele sau de botine decupate la varf, alegerea pantofilor potriviti pentru acest sezon va fi o placere pentru orice femeie.

Decupajele laterale si calcaiul deschis sunt alte forme prin care designerii au ales sa ofere femeilor confort termic , fara sa renunte la eleganta.

Sursa foto: Style.com

Sireturile si bretelele impletite sunt un alt trend important al sezonului. Spre deosebire de anii trecuti, bretelele sandalelor si pantofilor sunt mai late si ofera un look mai greu.

Ele pot fi combinate cel mai usor cu pantaloni scurti si fuste sau rochii midi.

Designeri ca Diane von Furstenberg , Alexander Wang si Christian Dior , au renuntat la clasicele bretele, inlocuindu-le cu sireturi late.

Sandalele platforma revin in acest sezon in forma "flatforms", cu platforme mai scunde, care imbina pefect confortul cu stilul.

In ceea ce priveste pantofii mai eleganti, pentru ocazii speciale , cauta aplicatiile feminine, de la dantela pana la funde si paiete.

Sursa foto: Style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare