Accesorii

#ceasmania #ceas #casio #orient

Ceasurile de mana japoneze - Casio si Orient!

Una dintre marcile de ceasuri remarcabile si extrem de bine vandute in intreaga lume este Casio, o imbinare perfecta intre tehnologia quartz si functionalitatea mecanica, ce le pozitioneaza pe locurile fruntase la capitolele practic si uzual.

Modelele brandului Casio s-au impus in intreaga lume prin calitatea, durabilitatea si originalitatea lor, principiile pe care se bazeaza fiind proiectarea atenta a produsului si implementarea tehnologiilor inovatoare. Se pare ca studiile si cunostintele in materie de microelectronica ale domnului Kashyo au fost revolutionare pentru infiintarea companiei in anul 1957, debutand initial cu modele de calculatoare, aparate radio, frigidere si mai tarziu ceasuri barbatesti.

In randul gamei de ceasuri Casio intalnim diferite modele ce se adreseaza celor cu un stil mai sportiv, persoanelor pasionate de pescuit sau vanatoare, multe dintre aceste modele remarcandu-se prin designul modern si dotari cum ar fi: termometru, cronometru, grafic cu fazele lunii, afisarea mai multor fuse orare, alarme sau rezistenta la apa de pana la 200 m. Totodata intalnim si variante elegante ale companiei care se deosebesc prin rafinament avand detalii rafinate ce reies din liniile fine ale cadranului si a curelelor din piele.

Pastrand amprenta japoneza, incarcata de tehnologie, ne indreptam atentia si catre ineditele ceasuri Orient a caror traditie se intinde pe zeci de ani si persista pana in zilele acestea cand aprecierea modelelor vine din partea celor care iubesc design-ul modern cu accente clasice.

Vizitati site-ul nostru pentru a va cumpara ceasuri de mana deosebite cu care sa va dezvaluiti personalitatea si stilul elegant. Ceasul potrivit iti va accentua tinuta si te va face sa emani siguranta fiind inca un simbol al stilului, iar alegera acestuia este una strict personala, determinata de gusturile fiecaruia si eventual raportata la tinutele pe care le detine fiecare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare