Accesorii

#caciula #accesorii #palarii #stil feminin # tendinte toamna iarna 2011 #caciuli de iarna #accesorii iarna

Ce porti pe cap iarna aceasta: tendintele sezonului

Odata cu instalarea frigului dificil de suportat, se naste si dilema cu care te confrunti in fiecare iarna: ce porti pe cap, astfel incat sa te protejezi de ger si sa arati minunat. Tendintele sezonului iti ofera o gama variata de optiuni, de la palarii chic cu bor inalt sau fedora, pana la caciuli impletite pentru tinutele lejere din timpul zilei.

Palariile cu bor inalt

Denumite si palarii "amish", aceste accesorii cu bor inalt se numara printre tendintele principale ale sezonului in curs. Stilul recomandat atat pentru femei, cat si pentru , poate veni in completarea tinutelor cu aer retro atat de cautate la acest sfarsit de an.

Poarta palariile cu bor inalt in combinatie cu pantaloni largi, bluze vaporoase cu guler inalt si jachete in stilul anilor '70. Gucci, Emilio Pucci si Christian Dior au inclus in colectiile recente acest tip de accesorii inedite, pe care le-au fustelor-creion, detaliilor din blana si cizmelor inalte.



Foto: millionlooks.com

Palariile Fedora

Nu ai cum sa gresesti atunci cand alegi o palarie fedora, pe care celebritatile o poarta in aproape toate tinutele cu care se afiseaza in public. O poti combina cu paltoane lungi, jachete din stofa sau blana si sacouri groase.

Foto: millionlooks.com

Palariile vintage

Cum stilul anilor '60 este una dintre cele mai puternice tendinte ale sezonului toamna- iarna 2011 /2012, palariile vintage sunt favoritele caselor de moda faimoase precum Alberta Ferretti, Fendi sau Prada.



Foto: millionlooks.com

Turbanul

Un alt accesoriu apreciat sezonul acesta este turbanul, pe care il poti purta in orice nuanta doresti: de la gri inchis la caramel, ocru sau albastru cobalt. Iata ce varianta a ales Kylie Minogue:



Foto: imworld.aufeminin.com

haioasa

Modelele amuzante si jucause raman in voga in materie de caciuli, iar Cheryl Cole se bucura de trend afisand mandra o caciula impletita cu ciucure din blana.



Foto: 1.bp.blogspot.com

Caciula tricotata

Caciula tricotata de inspiratie nord-europeana ramane la moda si sezonul acesta. Accesoriul se potriveste de minune tinutelor lejere pentru zi si este unisex. Taylor Swift detine o colectie personala impresionanta de caciuli tricotate in toate nuantele. Iata una dintre acestea:

Foto: igossip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare