Accesorii

#ceasmania #cumparaturi #femei

Categorii si subcategorii de femei care iubesc cumparaturile

Femeile iubesc cumparaturile, nu toate, dar majoritatea, in asta ele isi gasesc fie relaxarea, fie eliberarea de stres, fie pur si simplu fericirea si implinirea. Pentru uni poate suna bizar, cum poate o persoana sa-si gaseasca fericirea in aruncarea banilor pe lucruri ca haine sau accesorii sau orice alte cumparaturi ce nu sunt necesare, mai ales pentru barbati, acestia nefiind un inrait al cumparaturilor, chiar mai mult de atat, marea majoritate a acestora se feresc de ele cumplit.

De ce femeile iubesc cumparaturile?

Aceasta categorie a femeilor, se imparte in mai multe subcategorii, compuse din femei care au o afinitate pentru anumite lucruri de cumparat.

Asadar exista femei care adora parfumurile si/sau cosmeticele si astfel pentru ele cumparaturile relaxante sunt acelea in care intra intr-un magazin de cosmetice si pur si simplu se pierd in miresmele parfumurilor, exista femei care au o afinitate catre ceasuri, iar cumparaturile perfecte si relaxante pentru ele sunt acelea in care se pierde intr-un magazin de specialitate, unde va gasi toate modelele si stilurile de ceasuri, de unde ea si-l poate achizitiona pe cel perfect. De asemenea, si cea mai intalnita subcategorie de femei e aceea a femeilor carora le plac hainele, si pentru ele ar putea pierde in mall toata ziua, fara a se simti extenuate sau plictisite, iar pentru majoritatea celor de aici accesorizarea este la fel de importanta ca haina asadar si acestea se includ in cumparaturile perfecte.

Asadar toate aceste subcategorii formeaza o armata feminina ce lupta pentru cumparaturi si pentru care aceasta activitate poate fi una dintre cele mai placute, implinitoare si relaxanta.

Daca faci parte din categoria femeilor care iubesc ceasurile ar trebui sa incerci sa arunci o privire peste ceasurile celor de la Guess Romania, pentru ca acolo vei gasi modele de ceasuri fachion, diferite si potrivite pentru acest sezon.

Ceasul il poti asorta cu diferite tinute, il poti integra in majoritatea tinutelor si acesta poate deveni un accesoriu de neinlocuit. Unele femei prefera ceasurile de marimi mai mari, cele masculine, iar in asta nu este nimic gresit, poti opta la fel de bine pentru ceasuri barbatesti, care daca este bine ales, si introdus intr-o tinuta corespunzatoare iti poate oferi o imagine interesanta.

Pentru femeile care iubesc hainele, treaba e putin mai simpla, trebuie doar sa isi aleaga un mall pe care sa-l cutreere si sa isi achizitioneze hainele preferate, hainele pe care le poate combina pentru a-si forma diferite tinute. Nu te feri de hainele accesibile, cum ar fi cele de la Zara, sau H&M etc. pentru ca acestea puse in combinatii bune, accesorizate inteligent, de exemplu cu un ceas Guess, care le va diferentia si le va duce intr-o zona classy si cu geanta pe masura si potrivita, sau o palarie, le va da acea sclipire si le va scoate din obisnuit si normal.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare