Accesorii

#stil #accesorii #cadouri #magazin online #haine # cadouri de craciun #fashionhouse.ro

Cadouri de sarbatori inedite de la FASHION HOUSE Outlet Centre

In prag de sarbatori, grija ta primordiala este sa iti surprinzi apropiatii cu cele mai inspirate si inedite cadouri. Cum bugetul tuturor devine tot mai restrictiv, ai nevoie de o solutie accesibila si capabila sa satisfaca si cele mai fine gusturi. Fashionhouse.ro iti ofera produsele originale ale celor mai cunoscute si apreciate marci de renume mondial, la preturi reduse zilnic cu un procent de 30-70%.

Sfantul Nicolae, Mos Craciun sau trecerea in Noul An sunt prilejuri minunate de a darui, de aceea febra cumparaturilor de iarna incepe sa creasca treptat inca de la sfarsitul lunii noiembrie.

Pe fashionhouse.ro vei gasi cele mai bune oferte pentru haine, accesorii, incaltaminte, articole sport sau decoratiuni din colectiile brandurilor de lux, precum Gatta, House Of Art , Levi's, Mango, Puma, Steilmann, Stefanel, Adidas, B&B, Jolidon, Benvenuti, Champion, Colonna, Guy Laroche, Killtec, Mobexpert, Nike, Pada Murre, Tom Tailor etc.

Prin urmare, ai toata gama de cadouri inedite pentru toti membrii familiei, la cea mai buna calitate si la preturi adaptate oricarui buzunar. Iata doar cateva exemple din care poti alege darul cel mai potrivit celor dragi, de sarbatori:

Ceas Morellato B&B Collection

B&B Collection din FASHION HOUSE Outlet Centre va asteapta cu reduceri de pret de pana la 70% la diverse modele de ceasuri si bijuterii. Ceasul Morellato, elegant si cu un design modern, poate reprezenta cadoul perfect pentru o persoana draga. Versatilitatea modelului si cromatica deosebita permite ceasului Morellato sa impace si cele mai pretentioase gusturi.

Pret initial : 499,99 ron
Pret final: 249,99 ron
Discount: -50%

Adidasi Dama Women's City Chorei Adidas

Adidasii de dama Women's City Chorei, marca Adidas, ii gasesti la FASHION HOUSE Outlet Centre la un pret surprinzator. Talpa speciala care permite piciorului sa respire si modelul aerodinamic imbina in mod desavarsit aspectul practic si cel estetic. Calitatea Adidas nu mai are nevoie de nicio prezentare.



Pret initial: 285 ron
Pret actual: 85,8 ron
Discount: -70%

Neglijeu Baby Doll Jolidon

Un cadou romantic si incitant nu poate fi decat seducator si de calitate. Neglijeul Baby Doll, marca Jolidon, este la FASHION HOUSE Centre Outlet la jumatate de pret. Modelul feminin si incarcat de senzualitate prin transparenta materialului, precum si cromatica sugestiva negru-burgundy, va fi cu siguranta pe placul oricarei reprezentante a sexului frumos.



Pret initial: 99 ron
Pret outlet: 49
Discount: -51%

Set vaze Liverpool Mobexpert

O alta idee inspirata pentru cadoul destinat rudelor apropiate este setul de vaze Liverpool de la Mobexpert, intr-o moderna nuanta de verde. Designul avangardist si eleganta setului decorativ vor surprinde cu siguranta in mod placut.



Pret initial: 270,98 ron
Pret redus: 67,75 ron
Reducere: -75%

Jacheta barbati Nike

Cum orice cadou reusit este, inainte de toate, util, jacheta pentru barbati marca Nike va fi intotdeauna binevenita.



Pret initial: 419,99 ron
Pret redus: 229,99 ron
Discount: 40%

Jacheta femei Nike

Nici doamnele si domnisoarele nu vor fi suprinse neplacut de jacheta pentru femei Nike, cu gluga detalasabila, guler inalt, fermoar si doua buzunare frontale. Modelul sportiv al jachetei este perfect pentru tinutele comode din timpul zilei.



Pret initial: 369,99 ron
Pret redus: 202,99 ron
Discount: 35%
 

Despre FASHION HOUSE Outlet Centre

FASHION HOUSE Outlet Centre este magazinul de tip outlet unde poti gasi marci de renume international si national, la preturi reduse in mod considerabil fata de cele disponibile in magazinele obisnuite.

Ofertele speciale nu sunt ocazionale, ele te asteapta in fiecare zi pe fashionhouse.ro, pentru brandurile internationale si locale existente in centru. Te va intampina stilul, eleganta, moda si calitatea la cel mai inalt nivel.

Articolele fac parte, in general, din colectiile anterioare sau din stocurile in exces provenite direct de la producatori si, indiferent daca sunt haine, accesorii, incaltaminte, haine sport sau decoratiuni, poarta emblema stilului lor unic, potrivindu-se tuturor gusturilor si bugetelor.

Toate produsele sunt 100% originale, de cea mai buna calitate si sunt puse la dispozitia publicului cu cel putin 30% reducere din pretul lor initial. Atunci cand producatorii isi doresc sa epuizeze stocul in exces, ofertele ajung pana la 70% discount pentru articolele ramase nevandute.

In plus, magazinele din centrul FASHION HOUSE Outlet Centre obisnuiesc sa faciliteze achizitionarea produselor cu ajutorul altor promotii speciale: de doua ori pe an, la schimbarea colectiilor, preturilor de outlet deja reduse li se aplica discounturi suplimentare.

Clientii pot vedea imediat economia pe care o fac atunci cand aleg un produs, intrucat etichetele sunt foarte prietenoase si prezinta ambele preturi: cel anterior (taxat initial) si cel redus (fixat special pentru outlet).

In afara de vizita virtuala pe care o poti face pe fashionhouse.ro, unde poti afla de cele mai noi oferte, Fashion House Outlet Centre te asteapta in Militari cu un mediu ambiant foarte placut, asigurat de tema arhitecturala unica, distingandu-se, prin atmosfera, de centrele obisnuite de cumparaturi si facand din shopping o experienta mult mai placuta si inspirata.

Magazinul nu este doar o cladire in care poti face cumparaturi, ci se poate transforma intr-o experienta minunata. Toti vizitatorii se pot delecta in zona Food Court cu o masa relaxanta sau cu un desert delicios, ori poate doar cu o cafea aromata bauta in incantatoarea ambianta data de o rafinata fantana venetiana. In plus, atmosfera este familiala si prietenoasa, iar interiorul aminteste de arhitectura superba a vechiului Bucuresti, oferind vizitatorilor inca un motiv de a veni la Fashion House Outlet Centre.

Fashion House Outlet Centre este situat in centrul comercial West Park din Militari, intrarea pe A1 Bucuresti-Pitesti, km 13. De asemenea, aici gasiti de asemenea locatii ale unor mari retaileri internationali: Hornbach (casa si gradina), Kika (mobilier) si TechnoMarket (electronice).

Viziteaza Fashion House Outlet Centre pentru o experienta unica de shopping si pentru reduceri permanente de pret la brandurile tale preferate.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare