Accesorii

#cristale swarovski #swarovski #lenjerie sexy #cadouri #8 martie #1 martie #Sevensins.ro

Cadouri de 1 si 8 Martie: lenjerii sexy si martisoare cu cristale Swarovski

ADVERTORIAL

Iata ca a sosit din nou acea perioada din an cand trebuie sa gasesti cele mai inspirate cadouri de 1 si 8 Martie, pentru doamnele si domnisoarele importante din viata ta. Primele zile ale primaverii sunt inchinate sarbatoririi femeilor, prin mici atentii care sa fie in perfect acord cu frumusetea si sensibilitatea sexului frumos.

Daca vrei sa oferi cadouri de 1 si 8 Martie cu adevarat inspirate, indreapta-te catre lenjerii sexy si martisoare cu cristale Swarovski, care sa inlocuiasca fara cusur orice bijuterie pretioasa din colectia personala a destinatarei. Sevensins.ro are pentru tine variantele optime de cadouri de 1 si 8 Martie si ti le trimite acasa sau la birou in 24 de ore, odata ce le comanzi cu un simplu click.


Cadouri de 1 si 8 Martie: Martisoare Swarovski

Probabil ca te-ai saturat si tu de martisoarele kitschoase pe care piata ti le ofera pentru cadourile de 1 si 8 Martie. Vestea buna este ca magazinul online Sevensis iti deschide calea catre alternative de bun gust, conferind martisoarelor rolul de bijuterii cu cristale Swarovski pe care orice femeie si-ar dori sa le primeasca.

Ai la dispozitie o colectie intreaga de martisoare Swarovski cu cristale in nuante primavaratice si modele superbe, de la cele traditionale, la cele amuzante si neconventionale. De pilda, brosa Flamingo cu cristal roz aprins va impresiona placut prin rafinament si delicatete (pret: 120 lei).



Pentru ca verdele smarald este nuanta anului 2013, daruieste un martisor-bijuterie de o frumusete aparte, cu cristale in doua nuante nobile de verde, numit Delicate Fly (pret: 110 lei).


Cadouri de 1 si 8 Martie: Lenjerii sexy

Nicio femeie nu ajunge sa aiba prea multe lenjerii sexy, astfel ca din categoria cadourilor de 1 si 8 Martie inspirate, poate face parte si o lenjerie sexy care sa dea startul unei primaveri fierbinti. SevenSins iti ofera variante pentru toate necesitatile, inclusiv modele XXL.

Lenjeria sexy Chemise Lovely vine intr-o nuanta superba de rosu aprins si imprimeu cu inimioare, la pretul de 94,99 lei.



La fel de atragatoare este si Chemise Carmen, pentru forme voluptoase, la pretul de 159,99 lei.



SevenSins este magazinul online cu cea mai variata gama de lenjerie intima, haine, bijuterii si accesorii, care iti livreaza produsele in doar 24 de ore de la plasarea comenzii. Acum stii de unde poti achizitiona rapid cadouri de 1 si 8 Martie de calitate si incarcate de rafinament.

In perioada 1-8 martie, Sevensis va avea promotii de nerefuzat. Pana atunci profita de reduceri si saptamana aceasta, la peste 70 de produse, in sectiunea Promotii.

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Iata cateva idei:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare