Accesorii

# botine iarna #cizme iarna #pantofi

Botine cu broderii si franjuri, must have in acest sezon

Nuante metalizate in combinatii cu barete, snururi si panglici - cateva ingrediente ale sezonului rece in materie de incaltaminte. Daca vrei sa iesi in evidenta, alege o pereche de botine care pun accent pe glezna. 

Sezonul acesta, accentul cade pe zona gleznei, prin decoratiuni precum barete subtiri si fine sau snururi si panglici rafinate, din piele ori saten. O intreaga fuziune de materiale textile si piele ce creeaza un joc placut si atractiv privirii, la care se adauga accentele stylish, din perforatii florale.

Tocurilor patratoase si in nuante de verde metalizat ori auriu le revin rolul de a sparge monotonia unei cizme clasice, pe cand botinele create integral din nuante metalizate devin piese statement, in tinute casual si chiar business, pentru femeile indraznete.

De la tonuri subtile de gri, maroniu, rosu si pana la variatii de verde si albastru, intreaga paleta cromatica confera o nota de stralucire necesara unui anotimp ceva mai friguros si intunecat. 

O colectie de cizme si botine practice pentru tot parcursul zilei, cu tocul gros, mediu sau inalt, vine in intampinarea femeii moderne si iubitoare de confort poti gasi la Hannami Shoes. Pantofii stiletto sau botinele cu toc cui se regasesc si ele in noua colectie, completand perfect o tinuta de seara sau de zi, eleganta si sofisticata. 

Foto: hannamishoues.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare