Accesorii

#bijuterii argint #bijuterii

Bijuteriile din argint perfecte pentru petrecerile din acest sezon

Rochii vaporoase, materiale fine, imprimeuri florale si culori vii, combinatia ideala pentru a fi o adevarata aparitie la petrecerile din acest sezon. Insa, tinuta poate fi pusa in evidenta sau ruinata de accesoriile care o completeaza.

 

La capitolul bijuterii, un must have al sezonului sunt cele din categoria de bijuterii argint. Cerceii, colierele, bratarile sau inele din argint pot da un plus de eleganta tinutelor de seara. In ceea ce priveste alegerea cerceilor, o pereche de cercei lungi va conferi trasaturilor fetei un efect de alungire si va oferi un plus de indrazneala intregului look. Cerceii de dimensiuni mai mici, vor fi o aditie ce va asorta discret tinuta, accentul fiind pus pe aceasta.

Un alt element important din colectia de bijuterii din argint sunt colierele. Acestea este recomandat sa fie in armonie cu cerceii. O pereche de cercei lungi se va potrivi cu un colier subtire, iar un colier masiv va fi completat perfect de o pereche de cercei mai mica. Nu este necesar ca acestea sa fie un set, exista o varietate atat de mare de cercei si coliere, incat mixurile sunt nelimitate.

Pentru o tinuta de seara bratarile metalice sunt cele mai potrivite, mai ales ca sunt in tendinte in acest sezon. Opteaza pentru bratarile cu pietre daca iti doresti mai multa stralucire.

Desigur, inelele nu pot lipsi din categoria bijuterii de argint. In nuante de auriu, rose gold sau argintiu, cu pietre incolore sau viu colorate, masive sau discrete, inelele nu pot lipsi dintr-o tinuta feminina. Vara aceasta se poarta layering-ul atat de inele, cat si de coliere si bratari, ceea ce este excelent atunci cand nu te poti decide la un singur element.

Mizand pe efectul stylish al bijuteriilor din argint, orice look de petrecere va fi unul memorabil, iar mix-urile alternative de bijuterii vor ajuta tinuta sa fie la moda in acest sezon.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului