Accesorii

#bijuterii 2017 #trenduri bijuterii #bijuterii argint #bijuterii

Bijuteriile din argint in trend si in 2017

Daca in antichitate diversele categorii de bijuterii din argint erau interpretate drept un indicator al bogatiei, astazi ele capata un alt sens, fiind mai degraba un semn de stil si frumusete. Mai mult decat atat, despre modelele de bijuterii argint decorate cu pietre pretioase sau semipretioase se crede ca emana o energie speciala, imbunatatind starea de spirit.

Mai jos am creat o lista cu cele mai hot trenduri in materie de bijuterii din argint inca la moda si in cea de-a doua parte a anului 2017 pentru ca tu sa fii mereu in pas cu moda si sa iti accesorizezi tinutele cu produse mereu la moda.

Bijuteriile din argint de dimeniuni mari

Cerceii statement au revenit in tendinte. Supradimensionati si indrazneti, cerceii statement cu un design simplu sau modele sculpturale au pus in valoare zeci de tinute in care modelele internationale au defilat anul acesta. Tipul acesta de cercei subliniaza linia gatului si impodobesc deosebit de delicat lobul urechilor, scotand in evidenta trasaturile feminine ale purtatoarelor.

Coliere si lantisoare din argint

Bijuteriile din argint adauga intotdeauna eleganta si stil outfit-urilor noastre, iar tendintele de anul acesta in materie de bijuterii decorative pentru gat incep de la colierele cu lanturi in zale mari, terminandu-se foarte permisiv cu colierele formate din lanturi fine. In colectiile prezente pe podiumurile internationale, lantisoarele fine din argint, de dimensiuni mici, au completat perfect fluiditatea materialelor din componenta tinutelor, lasand un aer boem in urma fiecarui model.

Bratari din argint

Note de originalitate si stil sunt oferite de purtarea bratarilor din argint de diferite dimensiuni. Nuantele metalice sunt in continuare in trend, atat in ceea ce priveste articolele vestimentare, cat si in materie de accesorii. Simple sau opulente, bratarile din argint asigura o nota de stil si originalitate tinutelor ce le integreaza ca accesorii.

Bijuteriile din argint par a nu se demoda niciodata. Ele vor adauga mereu o nota bun gust tinutelor feminine, scotand din anonimat outfit-urile accesorizate indraznet.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare