Accesorii

#pietre pretioase #perle #colier #cercei #tiara #diadema #nunta #mireasa #bijuterii

Bijuterii pentru o mireasa... stralucitoare

Din perle ori pietre pretioase, bijuteriile nu pot lipsi din tinuta unei mirese. Diadema , cerceii si colierul devin practic obligatorii cand vine vorba de accesoriile pe care o femeie trebuie sa le poarte in ziua nuntii sale. Asadar, daca esti in cautarea bijuteriilor potrvite, inspira-te din sugestiile noastre.

Pietre pretioase

Diadema ( tiara ) este „cireasa de pe tort”, este acel accesoriu care desavarseste rochia de mireasa si care te face sa te simti intocmai ca o zana . Opteaza pentru o diadema simpla, pentru ca risti sa ai o tinuta prea incarcata.

 

Cerceii nu pot lipsi din accesoriile unei mirese, asa ca daca ai optat pentru bijuteriile cu pietre, poti alege intre cerceii mici, simpli sau cerceii stil candelabru. In cazul in care vrei sa ii porti pe cei simpli si mici, poti alege un colier mai mare, mai fastuos, insa daca ii vei purta pe cei lungi, care tind spre umeri, (fara) la gat este recomandat sa porti ceva cat mai subtil.


Colierul infrumuseteaza gatul oricarei mirese asa ca nu te sfii sa il poti. Asa cum mentionam mai sus, trebuie sa ai grija cum il asortezi. Asadar, daca vrei un colier mai mare, este indicat sa porti cercei cat mai micuti.

 

 

 

Perle

O diadema “incarcata” cu perle te duce cu gandul la o regina, asadar, daca acesta este sentimentul cu care vrei sa ramana invitatii tai, accesorizeaza-te cu o astfel de coronita. Nu are importanta daca perlele sunt crem, alb sau roz. Important este sa se asorteze cu intreaga tinuta si cu celelalte bijuterii.

 

Cerceii cu perle sunt foarte eleganti si iti infrumuseteaza chipul. Asadar, daca iti doresti un chip angelic si cald , poti purta astfel de cercei care „iti indulcesc” trasaturile.

 

 

Colierul sau margelele din perle sunt purtate indeosebi de doamnele din inalta societate la evenimente speciale, pentru ca perlele denota rafinament si eleganta. Printesa Diana, spre exemplu, la aproape fiecare eveniment la care mergea, purta cel putin o bijuterie cu perle.

Inainte de a lua hotararea de final, gandeste-te foarte bine ce bijuterii se asorteaza cu rochia ta. Spre exemplu, daca pe rochia de mireasa sunt aplicate cateva perle, ar fi indicat sa porti bijuterii cu perle si viceversa in cazul pietrelor pretioase. Insa, daca rochia are foarte multe margele, bijuteriile din acelasi material, pot incarca prea tare tinuta,asa ca fereste-te de excese!

De asemenea, evita sa porti accesorii foarte mari, pentru ca, in sine, rochia de mireasa este o vestimentatie fastuoasa. In cazul in care iti doresti o diadema foarte mare, spre exemplu, renunta la ideea de colier lung.

Chiar daca bijuteriile sunt necesare pentru tinuta unei mirese, nu exagera accesorizandu-te prea mult, deoarece tu trebuie sa iesi in evidenta si sa fii “vedeta” serii, nu pietrele pretioase.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare