Accesorii

#bijuterii argint #halloween #stil gotic #bijuterii

Bijuterii in stil gotic, perfecte pentru Halloween

Se apropie sarbatoarea de Halloween si daca obisnuiai sa il petreci cu prietenii, dar in conditiile actuale e mai greu sa o faci, nu inseamna ca trebuie sa renunti. Si daca nu poti organiza vreo petrecere tematica, si daca nu poti merge in club, nu inseamna ca nu poti sa marchezi acest moment cu bijuterii pentru Halloween si cu tinute interesante.
 

Halloween-ul se sarbatoreste si la noi de ani buni deja, asa ca nu mai mira pe nimeni oamenii care vor sa se bucure de magia ei. E drept ca nu procedeaza nimeni ca in tarile in care aceasta sarbatoare este o traditie, unde copiii merg la colindat in costume create special pentru aceasta ocazie si unde chiar si adultii intra in jocul mastilor, insa poti marca ziua cu un set de bijuterii "infricosatoare", care cu siguranta nu vor trece neobservate. Un pandantiv cu un schelet sau un set de cercei si inel cu paianjeni vor fi cu siguranta de mare efect. Argintul are un efect deosebit in cazul acestui tip de bijuterii, iar daca este placat cu rutheniu, capatand astfel culoarea neagra, impactul va fi cu atat mai mare.

Stilul gotic, cel mai apropiat de atmosfera de Halloween

Sarbatoare cu un caracter usor macabru, Halloween-ul este despre fantome, schelete, zombi, depre tot felul de fapturi si animale infricosatoare, despre misticism si lumea de dincolo. Accent Bijuterii iti pune la dispozitie o colectie tematica pentru Halloween, dar si bijuterii gotice ce se potrivesc perfect cu aceasta sarbatoare.

Colectia "Gotica" este destinata oricui pune pret pe filosofie, pe mistere si simboluri, pe framantarile iscate de drame adanci, de iubire si de moarte. Bijuteriile din aceasta gama pot transforma orice tinuta in una de Halloween.

Un pandantiv si un inel cu cranii argintii pot fi purtate in orice moment al zilei, chiar si cu o tinuta obisnuita, daca vrei un strop de Halloween in viata ta. Daca ai prietene care tin la aceasta sarbatoare le poti face cadou un medalion sau un pandantiv cu schelete, lucrate atat de fin si cu o atentie la detalii atat de mare, incat infricosatorul devine o opera de arta.

Ti se pare prea indraznet un inel cu cap de mort? Poate preferi unul cu un sarpe infasurat pe toata lungimea degetului, mult mai usor de integrat intr-o tinuta atunci cand mergi la birou.

Stilul gotic nu este, insa, despre conformism, ci s-a nascut din rebeliune tinereasca, din temeri si frustrari, din pasiune pentru arta si muzica. Prin urmare, nu te teme ca bijuteriile alese pentru Halloween vor fi prea mult si nu te sfii sa le porti si in alte zile. In definitiv, bijuteriile sunt accesorii nu doar ale tinutelor noastre, ci si ale personalitatii si nu trebuie sa ne justificam alegerile, ci sa invatam sa ne simtim bine cu ele si sa le afisam cu mandrie.

Accent Bijuterii este un univers al podoabelor lucrate cu finete de maestri bijutieri iscusiti si experimentati. Fie ca iti plac bijuteriile delicate, cu pietre pretioase si semipretioase, fie ca esti adepta podoabelor in stil gotic, care ies in evidenta tocmai datorita dimensiunilor mari si structurii ceva mai grosiere, aici poti gasi online sau in Galeria Accent din str. Mendeleev 26 (zona Piata Romana) accesorii pentru toate gusturile si toate buzunarele, pentru propria colectie sau pentru a face un cadou inspirat. Originale, unicat sau de serie limitata, bijuterile Accent sunt adevarate opere de arta ale unor maestri bijutieri care de mai bine de 30 de ani reusesc sa se ridice la inaltimea asteptarilor si gusturilor clientilor iubitori de frumos si rafinament.

Surse foto: comaccent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare