Accesorii

#bijuterii #iarna #revelion #sarbatori

Bijuterii fantezie pentru iarna 2010

Odata cu apropierea Sarbatorilor, bijuteriile devin printre cele mai cautate cadouri pentru cei dragi.

In acest sezon, bijuteriile devin mai accesibile odata cu trendul pietrelor pretioase false, care iti pot oferi eleganta si stil la un pret rezonabil.

Pietrele mari au fost incorporate cu succes in diverse , in culori vesele. Look-ul pe care trebuie sa il cauti cand alegi bijuteriile depinde de stilul personal, insa pietrele mari translucide sunt cel mai hot trend in aceasta iarna.

Realizate din compusi acrilici sau rasini, pietrele pretioase false sunt puse cel mai bine in valoare de metalele pretioase: aur si argint. Perioada Sarbatorilor inseamna vanzari mari pentru bijutieri care vor fi dispusi sa reduca preturile, chiar si dupa Craciun.

Fie ca alegi pietre pretioase reale sau false, cauta-le pe cele translucide care iti vor completa cu succes look-ul in aceasta iarna.

Un alt trend hot al sezonului sunt bijuteriile cu texturi complexe. Aurul perfect ramane clasic pentru verighete, insa cele mai cautate bijuterii sunt cele care imbina mai multe texturi.  Cauta bijuteriile care ies in evidenta prin textura si volum, care se potrivesc cu orice tinuta.

In iarna 2010 , printre cele mai cautate bijuterii sunt cele cu motive naturale. Trendul continua din vara acestui an, cand la mare cautare au fost bijuteriile cu motive florale sau zoologice.

Serpii, elefantii si florile sunt cele mai bune alegeri pentru brose, pandative sau inele. Cumpara bijuteriile cu diverse motive doar atunci cand esti sigura ca se vor potrivit cu garderoba ta. Unele bijuterii pot domina in mod neplacut o tinuta, atunci cand sunt foarte complexe sau mari.

 

Bijuterii Lanvin

 

Colectia de bijuterii Lanvin de iarna 2010 a fost creata de Alber Elbaz si este dominata de inspiratia nomada.
Colierele, bratarile si inele au un aspect solid si nefinisat, care se imbina insa cu succes cu hainele in linii simple si elegante.

Designul butucanos al bijuteriilor Lanvin aduce aminte de cultura nordica medievala si este un look care trebuie asortat corect pentru a functiona.

Daca alegi bijuterii in stilul colectiei Lanvin, nu le purta atunci cand ai ales o tinuta foarte eleganta sau rafinata. In schimb, rochiile uni cu linii clasice vor fi puse in valoare de bijuteriile mari.

Combina bijuteriile Lanvin cu stilul pentru o tinuta urbana reusita, sau poarta-le la ocazii speciale cu tinute usor casual.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

 

Bijuterii Bochic

 

Colectia de bijuterii de iarna Bochic a fost inspirata de lumea araba. Piesele cu volum si textura Bochic Arabesque au fost create de Miriam Salat si David Aaron Joseph.

Formele geometrice si detaliile simbolice atrag imediat privirea asupra bijuteriilor Bochic din noua colectie.

Detaliile fine combinate cu finisajele trendy, colectia Bochic ca sursa de inspiratie pentru cei care vor sa ofere bijuterii in acest sezon.

Sursa foto: Bochic.com

 

Bijuterii Versace

 

Bijuteriile Versace sunt produse de mai multi ani de casa de moda italiana in colaborare cu producatorul elvetian de ceasuri Timex.

Stilul Versace, desi poate parea opulent, se imbina perfect cu tendintele acestui sezon. Colierele cu textura deosebita si inelele Versace pot fi un accesoriu perfect sau o sursa de inspiratie ideala, atunci cand iti alegi tinuta si accesoriile pentru Sarbatori.

Sursa foto: Versace.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare