Accesorii

#cercei argint #bijuterii argint #bijuterii

Bijuterii din argint – Vanzarea in Showroom cu experiente inedite

De multe ori eziti sa cumperi online din varii motive: nu esti convins ca dimensiunile produselor coincid cu asteptarile tale, nu ai siguranta modalitatii de plata sau pur si simplu vrei sa te bucuri cat mai repede de produsele alese.

Din cauza acestor mici inconveniente, oamenii se indreapta adesea catre vizita in magazinele offline, atunci cand au indoieli legate de alegerile pe care trebuie sa le faca. Daca produsele electronice sau electrocasnice pot fi achizitionate simplu si rapid online, in cazul hainelor sau al accesoriilor lucrurile se schimba radical. Desi vanzarea online a luat amploare in ultimii ani, conceptul de Showroom nu a incetat sa existe, ba mai mult brand-urile s-au asigurat ca se reinventeaza in mediul offline, oferindu-le clientilor experiente inedite atunci cand trec pragul magazinelor.

Ioana Preda, brand-ul de bijuterii din argint 925 destinate femeilor care isi doresc sa se isi accesorizeze tinutele intotdeauna conform ultimelor tendinte, face parte dintre business-urile online, care au ales sa ofere clientilor experiente inedite la vanzarea in Showroom.

Din dorinta de a veni in intampinarea iubitoarelor de accesorii, de a le cunoaste mai bine preferintele in materie de bijuterii si a putea intelege pe deplin feedback-ul acestora, pe Bulevardul Regina Maria s-a deschis, in iulie 2017, Showroom-ul cu bijuterii din argint, Ioana Preda. Acesta pune la dispozitia celor care-i calca pragul, modele de bijuterii pentru femei din categorii precum cercei argint, bratari, coliere sau inele argint, dar si modele de bijuterii unisex.

Ceea ce diferentiaza insa fiecare vizita in Showroom-ul Ioana Preda de o sesiune obisnuita de shopping in magazinele de profil, este atmosfera relaxanta si prietenoasa pe care clientii o resimt imediat ce pasesc inauntru. Discutand in intimitatea locului, la o cafea, despre cele mai potrivite modele de bijuterii pentru fiecare fizionomie si despre tendintele sezonului, atmosfera care se creeaza pe perioada vizitei in Showroom este una de armonie, de relaxare totala pe care clientii au imbratisat-o cu entuziasm.

Fie ca este vorba despre, bratari, coliere sau inele, atat femeile cat si barbatii pot avea toata increderea in recomandarile designer-ului. In Showroom, publicul poate afla despre tendintele fiecarui sezon in materie de bijuterii, iar prin intermediul unei programari pot beneficia de cele mai bune sfaturi pentru alegerea perechilor potrivite de cercei argint sau lantisoare, bratari si coliere, oferite chiar de specialistul in materie de bijuterii, Ioana Preda.

Experientele de care clientii se vor bucura cu ocazia vizitelor in Showroom-ul Ioana Preda sunt avantajate si de posibilitatea achizitionari unor modele de bijuterii exclusiviste, care pe site nu se gasesc. Acestia pot admira si proba modele variate de bijuterii (fie ca este vorba despre cercei, lantisoare, bratari sau inele), dar nu in ultimul rand, pot beneficia de reducerile de -40% valabile pentru achizitionarea produselor direct din Showroom.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare