Accesorii

# inspiratie bijuterii #the ultimate kiss # gustav klimt # lansare colectie #freywille #colectie bijuterii

Bijuterii care te fac sa te simti ca o printesa

Bijuteriile completeaza o tinuta, o pun in valoare ori au darul de a oferi acel accent subtil care te face sa te simti speciala. De aceea, de sute de ani, bijuteriile au devenit parte esentiala in garderoba oricarei femei. Purtam cercei care se asorteaza cu tinuta, dar si cu starea de spirit, un ceas care nu este doar util, ci mai ales serveste un scop decorativ. Admiratia pe care o smulgi cu o bijuterie este speciala, iar acest lucru il stiu foarte bine si barbatii. Tocmai de aceea, bijuteriile se afla printre primele locuri in ceea ce priveste alegerea unui cadou pentru persoana iubita. 

De aceea, oricine trebuie sa vada macar noua colectie FREYWILLE, inspirata din arta lui ustav Klimt. The Ultimate Kiss, colectia lansata cu ocazia aniversarii a 65 de existenta a brandului, este un tribut adus iubirii pure si ilustreaza printr-o simbolistica fascinanta viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei. Asemenea picturii, designul imbina doua aspecte – feminin si masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice in nuante de negru si auriu sunt un simbol al masculinitatii, in timp ce nuantele pastelate si motivele florale sugereaza feminitatea.

Elementul comun al operei lui Gustav Klimt este o gradina cu flori, locul in care ia nastere iubirea. Pentru a transpune in email tehnica speciala a artistului din Perioada de Aur au fost folosite cinci tipuri de suprafete din pulbere de aur de 24k. Mai mult decat atat, crearea motivelor florale a fost o alta provocare, in care efectul special de acuarela a fost obtinut prin segregarea tonurilor luminoase si intunecate.

„Intodeauna am urmarit prin lait-motivele abordate in designul bijuteriilor noastre sa celebram valori care nu pot fi cumparate, precum dragostea fara de sfarsit, pasiunea, bucuria de a trai. Bijuteriile exprima prin ele insele o alegere emotionala, iar cu design-ul nostru artistic cu atat mai mult. Tocmai de aceea, bijuteriile trebuie sa dureze o viata intreaga. Suntem mandri ca cei care aleg sa ne poarte bijuteriile decid sa isi sublinieze individualitatea, bunul gust, cultura, educatia aleasa, dar si dragostea pentru frumusete, arta si estetic. Sunt persoane sigure pe ele, cu inclinatie catre cultura, care au constiinta trasaturilor ce ii definesc, oferindu-le unicitate”, a precizat Dr. Friedrich Wille, presedinte FREYWILLE, cu ocazia lansarii noii colectii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului