Accesorii

#bijuterii #magazin online #bijuterii de argint #accesorii de toamna # toamna iarna 2011 #inel de logodna #bijuterii argint #cercei argint #bijuterii mireasa #silver4you.ro

Bijuterii argint colectia toamna-iarna 2011

Sezonul rece aduce cu sine un sir intreg de ocazii speciale pentru care un cadou deosebit se impune negresit. Fie ca vorbim despre evenimente unice in viata precum casatoria sau dorim sa facem cuiva o surpriza placuta cu ocazia sarbatorilor de la sfarsit de an, silver4you.ro iti pune la dispozitie colectia toamna-iarna 2011 de bijuterii din argint care te va incanta cu siguranta.

Tendintele actuale in materie de vestimentatie si accesorii te provoaca sa-ti dezvalui aerul dominat de eleganta si rafinament. Toamna aceasta sunt la mare cautare bijuteriile fine, stralucitoare, cu note delicate si foarte feminine.

Silver4you.ro a implinit 5 ani de prestigiu in mediul online si vrea sa sarbatoreasca alaturi de tine oferindu-ti livrare gratuita prin curier la fiecare comanda care depaseste suma de 100 de lei. Din cele 2400 de modele disponibile pe stoc, vei gasi fara doar si poate bijuteriile la care ai visat intotdeauna.

 

bijuterii argint cu perla

Diversitatea modelelor de cercei argint isi atinge apogeul pe silver4you.ro: variantele cu pietre semipretioase, argintul simplu sau cu marcasit, argintul aurit, cu pietre mici si perle sau cu coral si cristale sunt doar cateva din alternativele puse la dispozitie de magazin, la preturi mai mult decat accesibile.

Orienteaza-te spre bijuterii argint cu perla, piesele de rezistenta ale toamnei, care se poarta in diferite combinatii: argint si perla, argint-marcasite si perla etc.

De pilda, cerceii din argint cu perlute de apa dulce in diverse culori, model tip crenguta, iti vor asigura un cadou unic si deosebit, in deplina concordanta cu anotimpul in care ne aflam.



Pret: 195 lei

Un colier cu perle in doua nuante este perfect pentru iubitoarele de bijuterii rafinate. In plus, poti gasi cu usurinta si cercei cu acelasi model.

Pret: 489 lei



Pret: 59 lei

 

bijuterii mireasa


Pentru ca suntem in sezonul nuntilor, viitoarele doamne isi pot economisi energia, timpul si bugetul consumate pentru alegerea unor bijuterii mireasa potrivite, vizitand magazinul online silver4you.ro.

Cerceii din argint aurit, lucrati cu zircon de culoare alba si placati cu un strat de rodiu pentru un plus de stralucire si rezistenta la zgarieturi incanta orice privire si completeaza perfect imaginea diafana a oricarei mirese.




Pret: 79 lei

Pandantivul din argint aurit cu zircon vine in completarea cerceilor cu acelasi model:


Pret: 59 lei

O bratara din argint placata cu aur, simpla dar in acelasi Timp rafinata, ar fi o alegere inspirata pentru cea mai frumoasa zi din viata oricarei femei:


Pret: 198 lei

 

Bijuterii noi la Silver4you


Sylver4you.ro iti pune la dispozitie modele noi de bijuterii in fiecare saptamana si nu conteneste sa-ti asigure cele mai proaspete variante de cinci ani incoace.

Gama variata de inele argint poate satisface orice preferinta. De pilda, inelul fantezie in nuante de mov nu va trece neobservat de cei din jur:

Pret: 41 lei

Asorteaza inelul fantezie cu bratara floare sidef, placata cu pietre naturale, perlute de apa dulce si margelute din cristal, pentru a-ti infrumuseta tinuta in mod spectaculos:



Pret: 85 lei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului