Accesorii

#lenjerie sexy #accesorii valentine`s day #lenjerie intima #stil #valentines day #just4girls.ro

Alege pasiunea de Valentine’s Day

 

14 Februarie reprezinta pentru toti indragostitii un nou prilej de a-si arata dragostea fata de partenerul de viata. Cum doamnele sunt cele mai rasfatate si in aceasta perioada, dorim sa le oferim barbatilor cateva idei de care pot beneficia si ei. Un cadou ideal pentru doamne si domnisoare poate fi o lenjerie intima pe care o va putea purta in seara de Valentine’s Day.

 

Lenjeria intima poate fi una clasica, din dantela sau voal, ori de ce nu, una sexy, ba chiar provocatoare . Culoarea lenjeriei intime are o semnificatie aparte. Pentru un cuplu mai romantic recomandam o lenjerie intima de culoarea rosie iar pentru cei mai indrazneti putem alege o lenjerie sexy de culoarea neagra. Modelul lenjeriei intime ales de fiecare poate avea de asemenea o semnificatie. Un babydoll diafan il recomandam unei femei mai pudice si mai rezervata, iar un body sexy sau un bodystocking unei femei hotarate si increzatoare.

 

Daca luam in calcul ca ambele parti implicate au de castigat de pe urma acestui cadou, noi va sfatuim sa alegeti cu grija lenjeria intima pentru persoana iubita si de aceea magazinul 4passion.ro va sugereaza cateva modele.

Lenjerie intima Electra red – Un compleu tentant format dintr-un babydoll confectionat din voal cu terminatii din satin si chilot tanga asortat.

Corset ValentinaCorset ajustabil la spate cu panglici din satin si chilot tanga. Setul este confectionat din satin cu detalii fine din paiete argintii.

Lenjerie sexy Lucia – Body sexy confectionat din dantela cu detalii fine din satin. Manusile si inelul sunt incluse in set.

Bodystocking F205 red – Bodystocking decupat sexy intre picioare confectionat din plasa fina cu detalii florale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare