Accesorii

#bijuterii #accent bijuterii # piatra simbol #agat #bijuterii agat

Agatul dentritic la Accent Bijuterii - piatra simbol a cresterii si a schimbarii

Agatul dentritic este un calcedoniu cu incluziuni ce arata ca niste ferigi, uneori ca niste copaci sau crengi numite dendrite. Dendritele sunt formatiuni de fier sau oxid de mangan ce se cristalizeaza in structura pietrei. La nivel metafizic acestea simbolizeaza cresterea si schimbarea.

Piatra este considerată agat chiar dacă nu are aparenţa clasică a agatului, aceea cu dungi sau benzi de culori suprapuse.

Faimosul bijutier rus Carl Faberge folosea în mod frecvent această varietate de agat în combinaţii cu diamante sau diverse pietre preţioase şi semipreţioase. Agatul dentritic este în Rusia simbol de viaţă lungă, sănătate de fier şi prosperitate.

Pandantiv din argint cu agat dentritic

Pandantiv din argint realizat manual cu agat dentritic impresionant, decorat cu elemente florale, onix şi ametist faţetate.

Cercei din argint cu agat dendritic

Cercei din argint lucraţi manual cu agat dendritic, piatră naturală semipreţioasă finisată caboşon. Piatra este un agat de o frumusețe uimitoare, formată în condiţii speciale. Cerceii se prind pe ureche cu tortiţă fixă închisă la spate.

Agatul dendritric este o piatră a plenitudinii care aduce abundenţă şi împlinire în toate domeniile vieţii, inclusiv în afaceri. Agatul dendritric generează o ambianţă calmă, atât interioară, cât şi exterioară, făcându-vă să vă bucuraţi de fiecare moment.

Indiferent de modul de utilizare, agatul dendritric acţionează lent şi are nevoie de timp pentru a deveni eficient.

În plan psihologic, agatul dendritric îţi dă puterea să nu-ţi pierzi firea în momente de dispute sau confuzie, conferind stabilitate. Vă face perseverenţi şi vă dă abilitatea de a privi dificultăţile ca pe o provocare.

Rezonează cu tot ce se ramifică în corpul uman. Are un efect benefic pentru  sistemul nervos, nevralgii şi afecţiunile oaselor. Agatul dendritric ameliorează degenerescenţa capilară şi stimulează aparatul circulator. Aşezat pe un punct dureros, are efect antalgic.

În plan spiritual, agatul dendritric vă îndeamnă să nu vă uitaţi niciodată rădăcinile. Agatul dendritric deschide şi aliniază chakrele, permiţându-le să integreze conştiinţa superioară.

Agatul dentritic stabilizează aura eliminând şi transformând energiile negative.

Varietăţile de agat dentritic gri acţionează la nivelul chakrei rădăcinii (Muladhara), localizată la baza coloanei vertebrale.

Agatul dentritic alb se identifică cu chakra creştetului (Sahasrara) situată exact în creştetul capului. Reprezintă legătura cu spiritualitatea, cu e-ul tău superior şi cu divinitatea, controlează modul în care gândim şi cum răspundem stimulilor mediului în care ne desfăşurăm activitatea.

Purtaţi bijuterii cu agat dentritic şi la locul de muncă, se spune că are proprietatea de a împrospăta aerul în spaţii închise sau ventilate artificial. Este o piatră ce stabilizează energiile persoanelor care lucrează în mediul administrativ, secretariat, ce oferă protecţie la drum lucrătorilor poştali şi celor ai căilor aeriene.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Comaccent

Datorită experienţei de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

Accent Bijuterii
www.accentbijuterii.ro
021 317 41 11

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare