Accesorii

# cadouri valentine's day #stil #accesorii #ziua indragostitilor #cadouri barbati #cadouri femei #giftland #giftland.ro #cadouri personalizate

Cadouri inedite de Valentine's Day de la giftland.ro

De Valentine's Day, giftland.ro iti ofera cadouri potrivite pentru aceasta ocazie. Cadourile de pe acest magazin online pot fi personalizate cu imagini si texte personale. De Ziua indragostitilor surprinde persoana iubita cu un cadou special, care sa ii arate dragostea ta.

Iata cateva idei de cadou de Valentine's Day de la giftland.ro :

Ursulet din plus

Ursuletul din plus este un cadou clasic pentru indragostiti de Valentine's Day. Pe giftland.ro vei gasi un ursulet din plus cu inaltime de 18 cm si o zona de imprimare de 7/7 cm. Acest obiect poate fi personalizat cu poza sau cu text. Ursuletul din plus se gaseste la pretul de 35 de lei.

Perna inima personalizata

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa dormi pe o perna inima personalizata, acum poti gasi acest obiect online, la magazinul giftland.ro. Fie ca o cumperi pentru tine sau pentru persoana draga, aceasta perna este un cadou practic . Perna cu inimioara se gaseste la pretul de 39 de lei.

Sticker cu inimoare pentru laptop

Stickerul laptop "Heart" este unul dintre cadourile create special pentru femei, de Valentine's Day. Este un cadou cu un design modern si poate fi daruit in orice moment persoanei iubite. Sticker cu inimoare pentru laptop se gaseste la pretul de 39 de lei.

Tricouri Funny - Love is in the air

Vitelusul si vacuta indragostita sigur vor aduce zambetul pe buze celor care il vor primi. Acest cadou este ideal pentru doi indragostiti cu simtul umorului care doresc sa uite de grijile cotidiene si sa se distreze. Tricoul poate fi personalizat, cu un mesaj sub poza cu indragostiti. Tricoul se gaseste la pretul de 39 de lei.

Cana cuplu duo

Cana Cuplu Duo este cadoul ideal pentru indragostiti. Doua cani cu toarta in forma de inimioara sunt potrivite pentru ca tu sa poti savura impreuna cu jumatatea ta bauturile preferate. Cana poate fi personalizata cu un text propriu. Setul de cani se gaseste la pretul de 49 de lei.

Geanta Laptop "We Love Music" pentru barbati

Geanta pentru laptop este un cadou ideal pentru barbatii pasionati de muzica. Un laptop "plin cu muzica" detinut de un proprietar "iubitor de muzica" isi va gasi cadoul perfect in aceasta geanta laptop. Geanta se gaseste la pretul de 79 de lei.

Caseta pentru bijuterii din stejar

Caseta pentru bijuterii este un cadou perfect pentru femei indiferent de ocazie. Este din lemn de stejar, in diverse culori. Are un impact vizual deosebit, indiferent de culorile folosite. Un astfel de cadou inspira eleganta, atat prin calitate, cat si prin design. Caseta pentru bijuterii poate fi personalizata cu imaginea proprie. Caseta pentru bijuterii se gaseste la pretul de 62 de lei.

Bratara inima personalizata

Vrei sa fii mereu aproape de persoana iubita? Vrei sa o insotesti oriunde? Daca da, atunci trebuie sa-i daruiesti bratara personalizata cu medalion in forma de inima. Argintata, aceasta bratara este un cadou pe care-l va purta mereu. Bratara se gaseste la pretul de 55 de lei.

Cana magica termosensibila

O cana deosebita pt un cadou deosebit. Cand se toarna lichid fierbinte, cana termosensibila "magica" se deschide la culoare si scoate la suprafata (in evidenta) poza dvs. Cadoul ideal pentru orice ocazie!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare