Accesorii

#genti #toamna 2011 # toamna iarna 2011 #acesorii de toamna # bijuterii si brose

Accesorizeaza-te corect in sezonul toamna-iarna 2011

Taramul modei nu ar mai fi acelasi fara pretioasele accesorii. De la bijuteriile fine la gentile practice si esarfele colorate, toate aceste elemente iti pot transforma garderoba in mod radical, astfel incat sa arati minunat, fara mult efort, in sezonul toamna- iarna 2011 .

Iata cum te poti accesoriza corect in perioada urmatoare fara sa risti o gafa vestimentara de proportii in raport cu tendintele.

 

Vibratiile anilor '70


Toamna aceasta, se simt din plin vibratiile anilor '70 in accesorii, de la imprimeurile grafice, culorile indraznete si tari, pana la palarii si straturi generoase de bijuterii aurii.

Uita de “negrul” de baza si orienteaza-te catre nuante vii, precum portocaliu, verde, galben, coral, rosu, turcoaz etc.

 

Stilul in voga al gentilor


In ceea ce priveste stilul dominant al gentilor, cataramele si curelele trebuie sa se incadreze in modelul “postas”: durabile, incapatoare si practice.

foto : becomegorgeous.com

Daca vrei sa-ti alaturi latura aventuriera si sportiva in sezonul rece, cauta piese de inspiratie nomada precum ghete voluminoase, tricotaje groase, pulovere calduroase si confortabile, ba chiar franjuri sau pene de phoenix pentru o tinuta nonconformista si actuala:

Foto: becomegorgeous.com

 

Bijuteriile retro


In materie de bijuterii, culorile aprinse si aurul predomina in acest sezon, precum si modelele cu motive etnice, care se aplica de altfel la toate piesele de vestimentatie :

Foto: becomegorgeous.com

De asemenea, revin in prim-plan cerceii- candelabru , inelele vintage-cocktail, detaliile cu perle, colierele lungi cu aspect de cristal si pietrele stralucitoare:

Foto: becomegorgeous.com

 

Palariile


Cum sezonul rece toamna-iarna 2011 este cat se poate de permisiv si nonconformist, palariile nu puteau lipsi nici ele din lista elementelor fierbinti.

Designerii propun palarii cu boruri ample sau dimpotriva, mici si delicate. Blana si pielea intoarsa cu diverse imprimeuri si pietricele discrete sunt detaliile care te aliniaza cu tendintele la sfarsitul anului 2011.

Foto: becomegorgeous.com


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare