Accesorii

#accesorii #stil #craciun #anul nou #sarbatoare #frumusete

Accesorii pentru petrecerea de Craciun si Anul Nou

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru ca tu sa stralucesti de frumusete. Rochia festiva deja ti-ai adjudecat-o, ai facut o vizita la salonul de cosmetica pentru revitalizare si hair-stylistului tau i-a reusit perfect tunsoarea de data aceasta.

Acum, ca liniile generale au fost trasate, ca o adevarata fashion girl, te gandesti ca mai lipsesc doar accesoriile de sarbatoare care sa-ti completeze garderoba pe care o construiesti tu pentru petrecerile din aceasta luna festiva.

 Pantoful negru

O pereche de pantofi negri eleganti nu dau gres niciodata si te scot din impas si daca ai achizitionat cea mai sofisticata rochie creata vreodata. Daca mai adaugi si niste tocuri stiletto, atunci ai creat fara prea multe batai de cap imaginea perfecta de eleganta si farmec necesare tinutei tale de sarbatori.

Sandalele aurii/argintii

Culoriile metalice sunt in tendinte si anul aceasta. Astfel, daca ai dat rochia aceea sofisticata pe una cu linii simple, aceste sandale cu toc inalt te scot din impas. Pana la urma o rochie poate face senzatie si daca are cel mai simplu model, atata timp cat o accesorizezi cu succes.

Bijuterii cu tematica de sezon

Sub forma unui colier, cercei sau inel, accesoriile din argint sau metal care imita argintul cu fulgi de zapada sau alte motive de sezon sunt un „must” pentru garderoba ta de Craciun.

Cerceii de printesa

Cerceii candelabru, lucrati manual in stil marocan , cu argint si aur, pietre de zirconiu, sidef sau alte pietre semi-pretioase te vor face sa arati ca o adevarata printesa. Aceste accesorii debordeaza de eleganta, bun gust si farmec.

Nume de cod: Swarovski

Cristalele Swarovski deja au devenit un trend a luxului si elegantei.De ce sa nu-ti achizitionezi si tu un accesoriu din acest material? Chiar daca bijuteriile Swarovski inspira de multe ori fite , acest element mai pretios iti va da un aer glamour perfect pentru tinuta ta din aceasta luna a Craciunului.

Poseta clunch


Satinata sau cu paiete, poseta clunch este un „must” pentru o tinuta eleganta de efect. Asorteaza-ti si tu rochia aceea fabuloasa cu o poseta clunch suficient de incapatoare incat sa-ti bagi mobilul, rujul si pudra... e tot ceea ce-ti trebuie.

Capa

Vremurile friguroase te indeamna sa-ti pui ceva peste rochie. Chiar daca consideri ca nu este util, avand in vedere ca mergi cu masina, un astfel de articol vestimentar este necesar  pentru ca tinuta ta sa fie completa. Ce zici daca inlocuiesti paltonul acela asupra caruia te-ai oprit cu o capa de blana? Se potriveste perfect cu o rochie eleganta si vei capata un aer dramatic si sofisticat.

Culoarea rosie

Avand in vedere ca este sezonul lui Mos Craciun, nu trebuie sa uiti si de elementele rosii care il caracterizeaza. Pentru a intra mai bine in spiritul Sarbatorilor achizitioneza-ti niste accesorii rosii, fie ele cercei, curele sau esarfe si asorteaza-te cu Mosu`. Elementele rosii adauga o explozie de culoare oricarei tinute si sunt indicate in special pentru un sezon festiv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului