Accesorii

#accesorii de toamna # toamna iarna 2011 #accesorii pari #bentite

Accesorii pentru par care te apara de vant toamna aceasta

O coafura inspirata este o varianta sigura de a-ti pune in valoare frumusetea, cata vreme ea rezista pe tot parcursul zilei exact asa cum ai creat-o. Accesoriile pentru par te pot ajuta sa-ti aperi podoaba capilara de ravagiile produse de vant si ploaie, astfel incat sa-ti mentii imaginea impecabila toamna aceasta.

Daca alegi sa folosesti accesoriile potrivite pentru fixarea parului fara sa fie nevoie de produse cosmetice cu acelasi efect, vei deveni imuna la schimbarile atmosferice si te vei bucura de un plus de stil si rafinament in aparitiile tale zilnice.

Bentitele impletite, de pilda, iti pot aduce un al treilea beneficiu in sezonul rece, protejandu-ti urechile de frig.

Iata o serie de accesorii pentru par care iti vor fi cu siguranta utile in anotimpul friguros pe cale sa se instaleze:

 

Bentita cu funda

Tine-ti suvitele la locul lor si profita de confortul termic purtand o bentita cu funda aplicata, un element care se bucura de notorietate sezonul acesta. Opteaza pentru o nuanta moderna, asa cum este rosul coral si vei observa impactul estetic deosebit conferit de accesoriul chic.

 

Bentita- turban

O bentita in nuante neutre, cu model oriental tip turban, iti va transforma imaginea intr-o secunda, avand puterea de a tine firele de par la locul lor chiar si in bataia celui mai puternic vant. Aerul feminin si senzual emanat de acest accesoriu flateaza orice fizionomie .

Foto: refinery29.com

 

Bentita impletita

Bentitele impletite sau cu modele rasucite sunt de anvergura in sezonul toamna- iarna 2011 , functionand totodata ca un scut impotriva ravagiilor produse de vremea neprietenoasa care ne va intampina in curand.

 

Bentita tricotata

O tinuta rafinata si pretioasa poate fi completata cu succes de bentita tricotata in culori pastelate si dulci, adaptate cromaticii specifice toamnei. Bejul, galbenul sau variatiile de lila arata impecabil in acest context.



Foto: refinery29.com

 

Bentita dubla

Bentitele duble sau cele foarte lungi, pe care le poti rasuci de mai multe ori, iti vor accentua latura romantica si sensibila. Ele pot insoti orice tip de tinuta si arata excelent in toate variantele de culori.



Foto: uclimb.ro

Agrafele si alte accesorii care iti fixeaza parul partial sau in coc iti pot fi de asemenea aliati de nadejde in conditii de vreme neprielnica.

Autor: Adelina Dobrin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare