Accesorii

#petrecere #perle #ceas #poseta #bijuterii #accesorii

Accesorii indispensabile pentru tinuta de petrecere

Tinuta de petrecere este cea mai spectaculoasa din intreaga garderoba. Este momentul in care stralucesti din cap pana in picioare si emani senzualitate si feminitate. De aceea pentru a arata excelent trebuie sa ai o tinuta pretioasa. Nu este necesar sa cheltuiesti an de an o avere pe imbracaminte. Tot ceea ce ai nevoie sunt cateva accesorii bine alese care sa iti creeze un look glamour.

Iata cateva sugestii de accesorii indispensabile in garderoba feminina , pentru a definitiva o tinuta de petrecere:

O bijuterie impunatoare

Pentru a avea o tinuta sic, o bijuterie stralucitoare este necesara pentru a-ti definitiva stilul de petrecere. Alege fie o pereche de cercei candelabru cu o dimensiune mai impunatoare, fie un colier lung pe care sa-l infasori de mai multe ori dupa gat. La mare cautare in aceasta perioada sunt gablonturile, care dau tinutei tale un aer foarte modern.

Ceas original

Un ceas cu o forma originala se dovedeste intotdeauna o alegere excelenta pentru orice tinuta feminina , pentru ca se face remarcat imediat. Daca nu esti adepta bijuteriilor cu pietre pretioase , foarte stralucitoare, pune-ti in evidenta vestimentatia cu un accesoriu mai special. Fie ca este vorba de un ceas cu o curea foarte colorata, cu un cadran mai special sau cu o forma foarte ciudata, achizitioneaza-ti un ceas potrivit personalitatii tale: seducatoare, puternica, eleganta sau copilaroasa .

Colier de perle

Un colier din perle albe iti ofera eleganta si delicatete. In garderoba oricarei femei ar trebui sa sa se gaseasca acest accesoriu, deoarece te poate salva din multe situatii. Considerate cele mai elegante bijuterii, perlele reinvie o tinuta terna, foarte simpla, conferindu-i rafinament si stralucire. Un sfat util este acela de a cumpara de la bun inceput un set complet din perle, deoarece este foarte greu de asortat cu o pereche de cercei si o bratara.

Poseta de petrecere

Gentile XXL, pe care obisnuiesti sa le porti zi de zi deoarece sunt incapatoare si foarte usor de manevrat, nu le poti asorta la o rochie rafinata de seara. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa porti clasica poseta plic din paiete, tinuta sub brat, la care apeleaza de obicei cele mai multe femei. Indrazneste mai mult si alege un model original, fie dintr-un material textil, fie cu un design original, care va atrage privirile din prima clipa. Este o investitie pe termen lung, de care te poti bucura exact in momentele in care trebuie sa arati impecabil.

Curea stil brau

Cand vine vorba de alegerea unei tinute de petrecere, te intristezi mereu, pentru ca inca te lupti cu kilogramele in plus. Insa, fie ca optezi pentru o pereche de jeansi mai speciali sau pentru o rochie rafinata, cureaua are un rol foarte important: subtiaza talia. Un corp mai voluptos poate fi pus frumos in valoare cu o curea potrivita prin sublinierea taliei. Alege o curea lata, stil brau, cu un design interesant, si poart-o imediat sub sani.

Pantofi metalizati

Pantofii metalizati vor fi intotdeauna pe val. Se poarta de foarte multa vreme si sunt inca preferatii designerilor in moda. Cand vine vorba de o petrecere, un astfel de accesoriu confera tinutei tale exact stralucirea de care are nevoie. Atentie insa la vestimentatia pe care o porti, pentru ca poti cadea in patima exagerarii: cu cat rochia ta este mai simpla, cu atat este mai bine. Daca mergi la o petrecere intre prieteni, pantofii metalizati se pot asorta la o pereche de jeansi slim si la o bluza cat mai simpla, de preferat neagra.

Citeste despre:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare