Accesorii

#givenchy #chanel #designeri #valentino #accesorii in tendinte # fredi

Accesorii in tendintele primavara-vara 2014. Iata cu ce propuneri vin marii designeri

Daca in 2013 accesoriile opulente si cat mai extravagante au pus stapanire pe marile podiumuri de moda, pentru anul viitor designerii vin cu propuneri mai cuminti, mult mai elegante si foarte sic. Perlele delicate, talismanele si pietrele pretioase sunt un must-have anul viitor. Iata cateva dintre cele mai hot tendinte in materie de accesorii in sezonul primavara-vara 2014:


1. Semne zodiacale de la Valentino

Daca in materie de vestimentatie, Maria Grazia Chiuri si Pier Paolo Piccoli, directorii de creatie de la Valentino, au propus pentru sezonul cald 2014 tesaturi fine, din dantela si brocart, in ceea ce priveste accesoriile, acestia vin cu bijuterii la fel de rafinate, precum cerceii cu perle sau pandantive cu semne zodiacale. Aceste pot fi purtate fie la gat, fie prinse lejer la incheietura mainii.


2. Talismane de la Fendi

Talismanele sunt un must-have un sezonul primavara-vara 2014. Designerii sunt de parere ca, pe langa aspectul inedit si special al bijuteriilor, este nevoie ca acestea sa prezinte si o incarcatura emotionala. De aici, si ideea promovarii talismanelor. Fandi Fendi propune bijuterii talisman, pline de finete si eleganta, care isi concentreaza atentia spre detaliu.

Ornamenteole de cristal, penele fine si blanurile fac ca bijuteriile Fendi sa fie unele speciale si foarte sic.


3. Perle trompe l'oiel de la Chanel

Chanel propune pentru sezonul primavara-vara 2014 perlele-gigant, transformate in colier. Acestea merg purtate ocazional si seamana cu niste casti, insa efectul lor este unul deosebit de rafinat. Pentru a crea senzatia de trompe l'oeil, Chanel a imbracat perlele in sticla.


4. Piercinguri magnetice de la Givency

Givency propune pentru aceasta primavara cercei care se prind cu ajutorul magnetilor pe toata urechea. Acesta face insa niste combinatii surprinzatoare intre accesoriile tribal si cele elegante. Cu toate acestea, rezultatul este unul placut, care cu siguranta va prinde, mai ales printre tinerele rebele.

Sursa foto: lachanelphile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare