Accesorii

#stil # accesorii par #tendinte accesorii par #accesorii par toamna

Accesorii de par chic: 5 moduri inedite sa le porti

Toamna aceasta ai prilejul perfect de a purta accesorii de par chic, in moduri inedite. Tendintele sezonului rece 2012-2013 pun mare pret pe detaliile pretioase din podoaba ta capilara, precum bentitele, clamele retro sau baretele. Daca nu ai foarte multe idei creative in acest sens, te poti inspira oricand din variantele popularizate in cele mai noi prezentari de moda.

La sfarsit de an, nu este necesar sa faci schimbari de look radicale, pentru acel aer de nou dupa care tanjesti cu siguranta. Cateva accesorii de par chic, purtate in moduri inedite, te pot transforma instant intr-o zeita cu stil, daca stii sa le adaptezi corect suvitelor tale. Iata cateva sugestii utile in acest sens!

1. Bentita pretioasa cu coc

Pentru coafurile destinate ocaziilor speciale, incearca toamna aceasta sa iti insotesti cocul clasic, cu o bentita pretioasa impodobita cu pietre sau paiete. Vei obtine un aer fascinant de retro si modern deopotriva, foarte chic si adaptat tendintelor perioadei.



Foto: bridalguide.com

2. Clipsurile pretioase

A sosit momentul sa iti porti bijuteriile in par. O coafura eleganta castiga un plus de rafinament daca o evidentiezi cu clipsuri pretioase, de preferinta florale, favoritele creatorilor de moda pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013.



Foto: bridalguide.com

3. Agrafele colorate

Agrafele colorate in nuante vesele si indraznete sunt mai populare ca niciodata, dupa prezentarea colectiei de sezon a faimoasei casa de moda Cacharel. Adauga un plus de fler bretonului tau lateral, cu ajutorul catorva agrafe nuantate optimist, pentru un strop fascinant de culoare in par.



Foto: moodboard.typepad.com

4. Clamele din piele

Te-ai plictisit de coada de ponei clasica? Infrumuseteaza aceasta coafura banala cu o clama din piele, prinsa la baza cefei.



Foto: jaminleather.com

5. Clamele statement

Clamele statement, mai bine zis accesoriile de par cu rol mai degraba ornamental decat functional, sunt la mare cautare in aceasta toamna. Astfel, iti poti estetiza coafura cu mai multe clame pretioasa in forma de stea, floricele stralucitoare si alte modele abstracte, care alcatuiesc impreuna un detaliu cu adevarat atragator.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare