Accesorii

#stil #stil feminin #par # accesorii par # acccesorii

Accesorii chic pentru par in 2012

Anul 2012 a sosit, ceea ce inseamna ca solutiile "sigure" pentru stil nu mai sunt la moda. Tendintele industriei de frumusete promoveaza extravaganta si originalitatea. Coafura ta va avea nevoie de noi artificii pentru a arata impecabil: bentite cu aplicatii neasteptate, precum banuti argintii, tinte, brose vintage si funde supradimensionate. Iata care sunt accesoriile chic pentru par in 2012.

Casele de moda si-au expus deja propunerile menite sa aduca un suflu nou trendului coafurilor, iar banalul nu pare sa isi fi facut loc printre acestea. In linii mari, profesionistii iti recomanda sa iesi din anonimat, cu accesorii pentru par inspirate din diverse curente culturale sau "rasfatatul" stil vintage .

Bentitele cu banuti

Asos si Urban Outfitters s-au inspirat din moda gipsy, cu accente orientale, in noua colectie de accesorii pentru coafura. Asos propune iubitoarelor de moda o bentita formata din monede mici, care acopera fruntea si crestetul capului. Urban Outfitters vin cu o varianta mai etnica: bentita din material textil cu broderie si banuti aplicati pe margine.



Foto: becomegorgeous.com

Bentite cu elemente florale

Accentele de dimensiuni mari sunt in continuare in voga, cu atat mai mult cu cat se potrivesc perfect cu tinutele retro-chic promovate de creatorii de moda inca din toamna anului trecut. Alege modele opulente, din materiale pretioase, precum catifeaua, dantela si matasea.



Foto: becomegorgeous.com

Bentite cu brose vintage

Bentitele cu brose vintage, care iti amintesc de anii '20 si '30, sunt la mare cautare in 2012. Nu evita nici variantele cu pietricele stralucitoare, ele sunt permise anul acesta chiar si in timpul zilei.



Foto: becomegorgeous.com

Bentite cu tinte

O alaturare neasteptata si inedita sunt tintele si bentitele feminine cu broderie, pe care Urban Outfitters a creat-o pentru femeia anului 2012: indrazneata, delicata si puternica in acelasi timp. Combinatia alb-negru si culorile tari deopotriva sunt tendinte majore ale sezonului.



Foto: becomegorgeous.com

Bentite cu funda supradimensionata

Funda supradimensionata, un detaliu esential pentru tendintele in curs, va insoti cu succes orice accesoriu pentru par anul acesta. Alege culori vii, modele trendy cu buline Polka , inspirate din curentul "pin-up".



Foto: becomegorgeous.com

Bentite cu pene

Cuvantul greu pe care stilul vintage il are de spus in prezent asigura un loc preferential unui alt detaliu chic pentru tinutele tale: aplicatiile din pene.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare