Accesorii

#accesoriu #stil #meli melo #produs #iarna

Accesorii chic pentru aceasta iarna

Iernile nu ni se mai prezinta de mult timp cu troiene apasatoare si ger cumplit . Lucru (acest lucru) care nu poate decat sa ne bucure pe noi, femeile, fericite nevoie mare ca putem purta linistite paltonasul acela dragut, dar cam tomnatic, pe care ni l-am cumparat de la reduceri.

Totusi, chiar daca lipsa frigul naprasnic si geros ne scuteste de petrecerea Sarbatorile de iarna incotosmanate peste masura, fularul, caciulita si manusile nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in sezonul rece 2009-2010.

De alfel, de multe ori scopul acestora nu este sa te incalzeasca, ci sa completeze armonios o tinuta de efect in ton cu gradele celsius indicate de termometru . Vrei sa stii cum poti sa fii chic in aceasta iarna? Meli Melo Paris iti da solutia. Trage cu ochiul la produsele prezentate mai jos si accesorizeaza-ti cu stil look-ul tau special creat pentru sezonul alb.

Caciula

Conceputa pentru a-ti proteja capul de frig si a-ti feri urechiile de viforul ce risca sa te asurzeasca, caciula este un element de baza in construirea tinutei tale de iarna.

Meli Melo Paris sare in ajutorul tau si iti prezinta mai multe posibilitati. Astfel,  daca esti o fire mai sportiva care prefera expeditiile pe munte in locul vizitelor in mall, aceasta caciula sport cu urechi este optiunea ideala pentru un look ce exprima cu nonsalanta spiritul tau aventurier. Acum nu mai trebuie sa-ti faci griji ca vantul de la munte iti va strica parul, pus la grele incercari in sezonul rece sau ca vei tremura de frig in timpul unei batai cu bulgari de zapada pe crestele insorite ale muntilor. Caciula  de culoare rosie din poliester 100 %, cu patru accesorii in forma de nasture si cu blanita. Pret: 39.99 lei.

Pe de alta parte, daca esti o fire mai romantica, careia ii plac lucrurile feminine si simple, acest fes gri cu floricica intr-o parte este alegerea perfecta. Cu un palton pe masura, fular si manusi asortate vei fi cu siguranta o aparitie de senzatie cand te plimbi cu iubitul tau prin parcul acela in care rasuna colindele lui Mos Craciun. Caciula de culoare gri din acril 100 %, avand model impletit cu gaurelesi o floricica intr-o parte. Pret: 29.99 lei.

Palarie

Esti o fire independenta, puternica care prefera lucrurile clasice cu un usor iz masculin? Adori stilul bussines, pantalonii dreptii din stofa si camasile albe cambrate nelipsind din sifonierul tau? Foarte bine, Meli Melo Paris a gasit accesoriul perfect pentru a-ti completa tinuta ta din aceasta iarna: palaria simpla barbateasca. Poate fi foarte usor asortata la paltonul tau office si salul acela clasic prins lejer cu o brosa din argint. Palarie de culoare albastra din lana 100%, avand in jurul ei o curelusa cu un accesoriu patrat, tot din lana. Circumferinta palarie = 57 cm. Pret: 59.69 lei

Fular

Fularul este un accesoriu care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in sezonul rece. Si desi, suntem siguri ca ai in sifonier tau stau frumos aranjate cel putin 5  fulare flausate, simple sau colorate, lungi, medii sau scurte, unul in plus nu strica niciodata... Cu siguranta, langa ele ar da bine si acest fular tip yo-yo viu colorat si pufos, care iti aminteste de serile calduroase de Craciun alaturi de familie. Fular de culoare rosie din acril 100%, avand model impletit, cu floricele si franjuri. Lungime fular = 190 cm si latime = 15 cm. Pret: 19.99 lei.

Manusi

Cum poti asorta mai bine fularul tau cel crosetat daca nu cu o pereche de manusi flausate si calduroase? Sunt ideale pentru o bataie cu bulgari in zapada si pentru noptile in jurul focului la o cabana cocotata in varf de multe. Manusi de culoare rosie din acril, avand in partea de sus model incretit, imitand volanasele. Pret: 29.99 lei.
Si pentru serile elegante alaturi de iubitul si prietenii tai, Meli Melo Paris vine cu solutia cea mai buna: manusi lungi negre din catifea. Vor da un aer boem si de bon-ton tinutei tale chic. Manusi negre lungi, din poliester 100%, ce imita catifeaua. Pret: 29.99 lei.
 

 

Stil acasa.ro impreuna cu Meli Melo-Paris te invita sa participi la concursul: „Castiga accesorii in valoare de 100 de Ron de la Meli Melo-Paris”. Daca iti doresti o tinuta rafinata, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul Meli Melo-Paris si sa-ti alegi produsul favorit (cu link) pentru aceasta iarna si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: De ce ai optat pentru acel produs in aceasta iarna? Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

 

  • Vor fi premiate cele mai interesante doua raspunsuri!


Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 21 decembrie - 3 ianuarie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 4 ianuarie atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare