Accesorii

#accesorii # toamna iarna 2011 #haine de iarna #accesorii de iarna #haine groase

Accesorii calduroase pentru iarna 2011/2012

Chiar daca toamna mai zaboveste putin pe meleagurile noastre, este recomandat sa-ti pregatesti din timp arsenalul de protectie impotriva gerului naprasnic. Manusile, fularul si caciula din acest sezon au misiunea de a te tine departe de frig in cel mai chic mod cu putinta. Iata cateva idei de accesorii ultra-calduroase pentru iarna 2011 /2012.

Amestecul de piele-lana, tricotajele, salul din casmir cu imprimeuri diverse si aplicatiile din blana sunt tendintele majore ale anotimpului rece in curs. O alta varianta in voga si foarte originala este esarfa-guler.


Manusi din piele si lana impletita

Nimic nu iti va completa tinuta mai armonios si mai modern decat o pereche de manusi din piele si lana impletita, care sa iti acopere in mod generos incheieturile mainilor si sa-ti mentina manichiura intacta atunci cand te expui vantului puternic si temperaturilor scazute. Iata un exemplu graitor:

Caciula impletita

Caciula impletita ramane in atentia iubitorilor de moda si stil iarna aceasta, astfel ca un model vesel in culori deschise nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Mai jos ai propunerea marcii Marc by Marc Jacobs:



Foto: refinery29.com

Salul din casmir

Ralph Lauren propune pentru iarna 2011/2012 elegantul sal din casmir cu imprimeu si franjuri , in nuante neutre sau dimpotriva. Vei renunta cu greu la el odata cu venirea primaverii.

Caciula cu aplicatie din blana

Foarte populara de doua ierni incoace, caciula cu aplicatie din blana, cu model rusesc, ramane si sezonul acesta un must-have. Gasesti cate o varianta asemanatoare la toate magazinele de profil. Mai jos ai propunerea H&M:

Foto: refinery29.com

Esarfa-guler

Esarfa-guler cu fermoar ar putea deveni accesoriul tau vedeta de iarna aceasta. Volumul generos si impactul estetic te vor ajuta sa-ti completezi in mod reusit tinuta.

Manusile fara delimitarea degetelor

Iti mai amintesti manusile fara delimitarea degetelor pe care le purtai in copilarie la sanius? Anul acesta sunt din nou in voga. Alege un model cu imprimeu de felina pentru a adauga un plus de actualitate tinutei tale si bucura-te de protectia lor toata iarna:

Foto: refinery29.com

Manusile impletite

O alta trimitere catre vremea copilariei sunt manusile impletite, o tendinta puternica a iernii 2011/2012. Ai libertatea de a alege orice culoare doresti, de la nuante pastelate si dulci pana la amestecuri diverse de culori aprinse .

Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare