Accesorii

#accesorii #moda #stil feminin #moda 2012 #moda 2013

Accesorii 2012-2013: 7 tendinte noi

Accesoriile promovate de designeri pentru sfarsitul anului 2012 si prima jumatate a anului 2013 sunt cel putin surprinzatoare. Excentricitatea specifica ultimelor tendinte anuntate de pionii principali ai industriei de moda atinge cote maxime in sezoanele urmatoare, semn ca ar fi bine sa te pregatesti pentru cele mai "nebune" optiuni de accesorizare la care te poti gandi.

Prezentarile de moda recente au adus in prim-plan accesorii unice si futuriste, in spiritul feminitatii exacerbate cu care ne-am obisnuit deja in fostele sezoane. Tendintele pentru 2012-2013 continua sa emane avangardism si dorinta de epatare.


1. Hamurile corporale


Inceputul anului 2013 va veni cu o noua tendinta surprinzatoare: hamurile corporale asortate rochiilor feminine, in forme si texturi fine, care amintesc de tinutele specifice fetisului sexual de dominare si supunere.


2. Platformele stratificate


Platformele stratificate, prin materiale diferite sau imprimeuri neasteptate (dungi), sunt noile "must have-uri" ale pieselor de incaltaminte la finele anului 2012 si inceputul anului 2013.


3. Colierele masive


De la pietrele statement si bujuteriile opulente, designerii au trecut la "artileria" cu adevarat grea: colierele masive, stramte in jurul gatului, de dimensiuni neasteptat de mari. Sunt minunat de asortrat cu rochiile fara bretele sau cu topurile foarte decoltate.


4. Cureaua lata


Cureaua foarte lata, cu multe catarame si elemente distinctive, ajuta pantalonii largi si rochiile diafane sa se aseze mai armonios pe trup.


5. Sandalele-gladiator


Primavara 2013 va fi dominata de un anumit tip de piesa de incaltaminte pentru vreme calduroasa: sandalele-gladiator foarte feminine, cu toc subtire si curele dispuse paralel pe picior, la fel de inguste.


6. Sandalele metalice


Frenezia materialelor metalizate nu a incetat inca, nici pe departe. Primavara 2013 pune la loc de cinste pantofii si sandalele cu aspect metalic, in nuante vii (turcoaz, bronz etc).


7. Esarfele rustice


Cu ciucuri, franjuri, broderii cu tematica etnica sau imprimeuri originale, esarfele rustice au inceput sa se bucure de multa popularitate inca din aceasta toamna. Vor ramane actuale si in primavara 2013!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului