Accesorii

#genti vara #primavara-vara #genti dama

7 tipuri de genti de dama la moda in sezonul de primavara-vara 2018!

Cum ne alegem outfitul perfect? Un outfit este intotdeauna compus din haine, incaltaminte si un accesoriu nelipsit: geanta. Dar cum alegem geanta perfecta, astfel incat sa fie si in tendinte? Care sunt gentile la moda in sezonul primavara-vara 2018?

 

Geanta a fost dintotdeauna accesoriul care a atras atentia. O geanta potrivita poate sa transforme un outfit oarecare intr-unul cu adevarat special. Pentru a evita aglomeratia din magazine, dar si timpul pierdut, pe genti dama online - Jolize.ro veti gasi mult mai usor geanta perfecta! Sezonul primavara-vara 2018 readuce in atentie gentile rucsac, gentile office dar si posetele tip plic.

Anul acesta nu se mai poarta accesorizarea geanta-pantofi! Practic, pantofii nu trebuie sa corespunda din punct de vedere cromatic cu geanta, ci pot fi orice alta culoare. Geanta devine astfel un accesoriu foarte important, dar mai ales un accesoriu ce are puterea sa atraga toata privirile! Ce se poarta sezonul acesta? Care sunt gentile ce se potrivesc? Ce genti revin in prim-plan?

Geanta rucsac, potrivita in orice situatie

In primavara acestui an casele de moda readuc in plin plan geanta rucsac! O geanta practica, utila, care se potriveste in aproape orice situatie. Este un model de geanta pe care il puteti accesoriza simplu, la un outfit casual, sau la o tinuta tip office. Geanta rucsac, desi pare o geanta sport, poate fi potrivita atat pentru mersul la birou cat si in parc. Avantajul acestei genti este redat de faptul ca este incapatoare. Cand iti incepi ziua la birou si stii ca o vei termina in parc, este foarte greu sa alegi geanta perfecta. Indreapta-ti privirea catre gentile rucsac!

Geanta office, eleganta si practica

O geanta office poate fi perfecta nu doar la tinutele de birou. Modelul aceasta de geanta a fost mereu in tendinte iar anul acesta se mentine in topul gentilor de purtat. Designerii recomanda ca geanta office sa fie neagra, simpla, eleganta, din piele naturala sau ecologica. Iti garantam ca o astfel de geanta va atrage priviri si se va complete armonios cu restul tinutei tale.

Posetele plic sau clutch-urile sunt si in acest sezon in tendinte. Fie ca alegi o poseta plic argintie, aurie, sau neagra, acest model este recomandat pentru tinutele de seara. Clutchul accesorizat la o rochie de seara, impreuna cu incaltamintea potrivita, vor construi outfitul perfect pe care il doresti! La o tinuta de seara, poseta este accesoriu esential!

Gentile casual au ramas in tendintele acestui sezon. Cele mai frumoase genti dama online se gasesc in acest magazinul nostru - Jolize.ro. Poti alege o geanta casual cu un model clasic, sau o geanta casual mai moderna, frumos colorata si potrivita pentru zilele inflacarate de vara. Pe toate-toate le gasesti la noi!

Gentile viu colorate sunt gentile care vor atrage toate privirile. Mereu! Fie ca alegi o geanta roz sau una verde, in primavara-vara aceasta sunt la moda! Un pic de culoare nu strica niciodata, nu? Reguli de purtare a unei genti puternic colorate nu exista, dar este foarte important sa respectam celelalte reguli vestimentare!

Gentile din piele de sarpe, din nou la moda!

Surpriza sezonului primavara-vara 2018 sunt gentile din piele de sarpe. Pielea de sarpe revine in tendinte anul acesta, iar vara abia incepe. De-a lungul timpului, pielea de sarpe a atras multe critici iar creatorii de moda sustin ca este un material care nu poate fi accesorizat la orice tinuta. Este important sa alegem o astfel de geanta la o tinuta de seara, sau la o tinuta de birou.

Rucsacul clasic din piele se pastreaza in tendinte. Acel rucsac din piele perfect pentru a pleca intr-o minivacanta, dar si pentru a iesi cu prietenele in oras! Rucsacul din piele este potrivit atat la un outfit compus din blugi, o camasa alba si tenesi dar si pentru o tinuta de rockstar. Acest tip de rucsac a fost mereu in tendinte, fiind considerat un accesoriu de baza in garderoba unei doamne.

Ti-am prezentat 7 tipuri de genti de dama la moda in sezonul de primavara-vara 2018. Gentile vor face mereu diferenta din garderoba noastra si oricat de mult am gandi ce geanta sa cumparam, intotdeauna este bine sa alegem gentile statement, acele genti care mereu vor fi in tendinte. O geanta statement este clar geanta care va “supravietui” oricaror tendinte. Mai multe detalii si modele de genti dama care sa va inspire gasiti AICI!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului