Accesorii

#sutien #tipuri sutien #sutien invizibil

7 motive intemeiate sa porti sutien in fiecare zi

Sutienul poate avea un efect negativ asupra starii tale de spirit, insa doar daca ai ales sa porti marimea gresita. In schimb, daca ai gasit unul potrivit, sutienul nu poate decat sa iti imbunatateasca aspectul fizic, ajutandu-te sa ai o postura corecta.

 

1. Imprima eleganta tinutei

Cele mai multe haine arata mai bine atunci cand sunt purtate peste un sutien, de la tricouri la bluze fluide. Fie ca ai sanii fermi sau putin mai lasati, unul dintre motivele pentru care merita sa porti sutien in fiecare zi este ca tinutele tale vor arata mult mai elegant.

2. Pastreaza o pozitie corecta

Cand te obisnuiesti sa porti sutien de zi cu zi, vei observa o mare diferenta atunci cand nu il mai imbraci. Cand un sutien se potriveste bine pe bust, postura ta este mult mai frumoasa, ai tendinta sa tii spatele drept si, astfel, arati mult mai bine.

3. Impiedica lasarea sanilor

Unii specialisti considera ca sutienul determina sanii sa se lase, insa majoritatea sunt de parere ca, din contra, acest tip de lenjerie de corp ii mentine mai mult timp fermi. Chiar daca nu poti lupta cu gravitatia, poti cel putin intarzia efectele ei majore purtand un sutien in fiecare zi.

4. Previne durerile de spate

Mai mult, sutienul te ajuta sa previi durerile de spate, mai ales in cazul in care ai un bust generos. Practic, o parte din greutatea sanilor este sustinuta de umeri, degrevand astfel coloana vertebrala.

5. Evita situatiile stanjenitoare


Unul dintre motivele principale pentru care ar trebui sa porti sutien zi de zi este legat de imaginile stanjenitoare cu care vedetele ce pasesc pe covorul rosu ne-au obisnuit deja. Mai exact, unele bluze sau rochii foarte decoltate lasa sa scape la vedere cate un san. Asta desi exista o multime de modele de sutiene care sunt aproape invizibile.

6. Previne caderea sanilor din cauza greutatii

Daca ai o greutate fluctuanta, atunci si sanii tai au de suferit. Acesta este un motiv in plus pentru care nu ar trebui sa te desparti de sutien, intrucat cresterea sau scaderea brusca in volum afecteaza elasticitatea pielii. Si ultimul lucru pe care ti-l doresti sunt, cu siguranta, vergeturile!

7. Noaptea, te fereste de riduri

Multe femei isi imagineaza ca purtarea sutienului pe timp de noapte le va face riduri inestetice pe decolteu. Specialistii sustin ca, din contra, daca porti sutien comod vei putea dormi lejer pe burta fara sa iti mai faci nicio grija.

Sursa foto: becomegorgeous.com, wallpapers.brothersoft.comu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare