Accesorii

#stil #tendinte accesorii 2012 # accesorii 2012 # accesorii transparente #accesorii vara

7 accesorii transparente in voga vara aceasta

Modernele accesorii transparente sunt in voga vara aceasta, deoarece sunt perfecte pentru vacantele pe litoral si festivalurile de muzica. Sandalele, gentile sau bijuteriile limpezi ca pretiosul cristal sunt completari excelente pentru garderoba ta anul acesta, in nuante vesele si forme inedite.

Calitatea accesoriilor transparente de a lasa totul la vedere le face foarte versatile, intrucat vor fi usor de asortat mai multor tinute decat crezi. Iata 14 variante in voga vara aceasta:

1. Bratara transparenta

Ce crezi ca s-ar potrivi de minune cu o rochie diafa de vara, unduindu-se romantic in briza calduta a dupa-amiezii? O bratara transparenta si rafinata, incrustata cu pietre stralucitoare semi-pretioase.

2. Rama de ochelari

Adopta tendinta estivala fierbinte a blocurilor de culori prin intermediul ochelari de soare cu rame transparente, lentile fumurii si inca o nota cromatica tare dominanta.



Foto : refinery29.com

3. Sandale translucide

Lasa-ti pielea cat mai descoperita cu ajutorul unor sandale moderne confectionate din material translucid, in ce culori preferi.

4. Cureaua de ceas

Adauga un strop de inedit tinutei tale cu un accesoriu modern si adaptat perfect aerului de vara: ceasul cu o curea transparenta, jucaus dar atragator in acelasi timp.



Foto: louloumagazine.com

5. Geanta-plic eleganta

Completeaza o tinuta eleganta de seara cu o geanta plic eleganta semi-transparenta, decorata cu pietre stralucitoare sau cristale. Argintiul si auriul sunt optiunile optime in acest caz.

6. Geanta de mana

La picnic, la plaja, la shopping sau la o masa in oras cu prietenii, vei fi insotita cu succes de o geanta de mana din material transparent, piesa extrem de populara vara aceasta. Opteaza pentru culori deschise si vesele, pentru a transmite intocmai aerul casual al acestui tip nonconformist de accesorii.



Foto: refinery29.com

7. Colier din pietre translucide

Colierele din pietre supradimensionate, cu aspect neprelucrat, se numara printre preferintele principale de stil ale verii 2012. O varianta mai discreta si mai rafinata este sa il alegi in varianta translucida, usor de asortat mai multor tinute.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare