Accesorii

#bijuterii #accesorii #bratara #stil feminin #inel

6 tipuri de bijuterii pe care orice femeie trebuie sa le aiba

La fel ca in cazul hainelor, orice femeie trebuie aiba in colectia cateva bijuterii-cheie. Acestea trebuie sa fie neutre, sa se integreze perfect stilului tau, dar si noilor tendinte. Iata cateva accesorii pe care trebuie sa le ai in colectia ta:

1. Cerceii candelabru

Cerceii candelabru sunt niste bijuterii pretioase, pe care trebuie sa le ai in caseta ta de accesorii. Acestia sunt ideali pentru evenimentele de seara sau pentru orice ocazie speciala din familia ta. Se asorteaza perfect cu rochiile surprinzatoare de seara si iti dau un aer plin de eleganta.



2. Bratarile

Bratarile sunt accesoriile care completeaza orice tip de tinuta. Aceastea sunt versatile si se pot asorta atat la outfiturile elegante, cat si la cele casual sau sport. Poarta un set de bratari pentru a emana o atitudine lipsita de griji, sau o bratara delicata pentru un stil elegant. Tot ceea ce trebuie sa ai in vedere este insa continua schimbre a tendintelor. Incearca sa iti achizitionezi modele de bratari care sa fie mereu actuale.



3. Inelele cocktail

Inelele cocktail sunt un accesoriu indispensabil oricarei femei. Ele reprezinta o bijuterie rafinata, care se asorteaza cu orice tinuta. Sunt in general opulente si au culori si forme extrem de inedite.



4. Bratarile late metalice

Chiar daca ti se pare ca nu sunt tocmai pe gustul tau, bratarile late metalice raman unele dintre cele mai populare accesorii, asa ca achizitioneaza-ti si tu un astfel de model, pentru a-ti completa colectia de bijuterii. Acestea sunt ideale pentru un look uimitor si indraznet. Se potrivesc de minune cu rochii, fuste sau cu un top tip corset.



5. Colierele lungi

Fie ca alegi un singur colier sau unul multiplu, aceste bijuterii sunt ideale pentru trecerea de la zi la seara. Daca vrei sa le oferi un efect si mai surprinzator poti sa le adaugi si un mic pandantiv, care sa se potriveasca in functie de tinuta pe care o alegi.



6. Diamantele

Inelele cu diamante sunt versatile si elegante. Chiar daca nu iti permiti sa ai un diamnt veritabil, achizitioneaza-ti macar o piatra semipretioasa. De exemplu niste cercei cu safir.



Sursa foto: nascentarray.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare