Accesorii

#stil #genti toamna # accesorii 2012 #genti toamna 2012 #tendinte genti toamna #geanta #geanta dama

6 tendinte in genti pentru toamna 2012

Daca esti curioasa sa afli care sunt principalele tendinte in genti pentru toamna 2012, ti-am pregatit o lista de propuneri care sa iti faca o imagine clara asupra variantelor populare in sezonul rece. In afara de elementele deja cunoscute, te vor surprinde detaliile inedite propuse de designeri pentru a doua jumatate a anului.

Iata care sunt gentile in tendinte pentru toamna 2012, daca te gandesti deja sa iti achizitionezi accesoriile in voga inainte ca magazinele sa fie luate cu asalt.

1. Geanta cu bretele statement casual

O vei vedea cu siguranta pe toate rafturile si in toate colectiile toamna-iarna 2012: geanta cu bretele "statement", conceputa din materiale si culori contrastante cu restul modelului. Este o noua abordare a excentricitatii, originalitatii si luptei cu banalul. Mai jos poti analiza un model casual, pentru zi:

2. Geanta cu bretele statement eleganta

Varianta eleganta a gentii cu bretele statement arata ca o geanta obisnuita, confectionata din doua tipuri de barete: una din lant si cealalta din piele, concepute din materiale diferite.



Foto: freepeople.com; reissonline.com

3. Geanta tricotata

In cazul in care te reprezinta stilul, geanta tricotata ramane in tendinte toamna aceasta, mai ales in designul blocurilor de culori. Alberta Ferreti a lansat deja o colectie cu note excentrice in acest stil inedit.

4. Geanta trapezoidala

Forma trapezoidala a accesoriilor de mana a fost in voga inca de la inceputul anului 2012 si se pare ca va ramane pe acelasi loc fruntas pana la Revelion. Un model de acest tip este foarte practic, incapator si foarte chic in acelasi timp.



Foto: albertaferreti.com; asos.com

5. Geanta cu forme neregulate

Un alt model interesant pentru gentile toamnei este formatul neregulat, in nuante contrastante si elemente-cheie care ii dau unicitate, precum imprimeul de reptila. Foarte elegante si sofisticate, sunt excelente pentru orice activitate si ocazie formala din timpul zilei sau chiar de seara.

6. Geanta vintage

Modelele vintage pentru toamna sunt cele de tip "rama", cu sistem de inchidere metalic si materia rigid. Lacul cu un design special este cel mai potrivit pentru acest stil.



Foto: reedkrakoff.com; forever21.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului