Accesorii

#asortare bijuterii #bijuterii din aur #stil feminin #accesorii #bijuterii

6 secrete ale celor care poarta cu stil bijuteriile din aur

Iti plac bijuteriile din aur? Atunci trebuie sa stii ca exista si o arta a purtarii aurului, unul dintre cele mai indragite metale pretioase. Iata cum poti obtine un look fantastic atunci cand porti podoabe realizate din acest metal nobil:

Mai putin, mai bine

Nu trebuie sa porti toata cutia de bijuterii odata! Cu cat mai putine, cu atat mai bine. Alege o singura piesa statement si nimic mai mult. Oricum ar fi, aurul atrage atentia, iar atunci cand alegi sa faci combinatii de bijuterii aspectul opulent poate parea kitch.

Potriveste culorile

Aurul este de mai multe culori: alb, galben, roz sau rosu. Merge perfect atunci cand il potrivesti cu alb, cu galben sau cu tonuri calde, tomnatice. Nu la fel de bine insa merge cu negru, asa ca atentie mare la asocierea nuantelor.

Combina metalele

Incearca sa ignori tot ce ti s-a spus despre combinatia dintre aur si argint sau dintre aurul alb si cel galben. Chiar daca, in general, e bine sa optezi pentru un singur metal, daca vrei un mix eclectic, atentie mare la proportii. Niciodata nu trebuie sa fie egale, ci 1/2 versus 2/3, astfel incat unul dintre ele sa domine.

Alege piese vintage

Bijuteriile retro din aur sunt o tendinta majora a lui 2015. Interesanta este patina pe care trebuie sa o aiba materialul. In acest caz, intrucat e destul de greu sa gasesti doua piese la fel de vechi sau cu un aspect asemanator, cel mai bine este sa porti o singura bijuterie vintage. Cu siguranta, in cutia de bijuterii a bunicii vei gasi piese extrem de frumoase.

Cauta mijuterii din aur rosu

Aurul rosiatic, cel care are nuanta cuprului, este metalul cu cea mai mare trecere in randul fashionistelor in acest an. Plaseaza bijuteriile pe doua zone aflate la distanta una fata de cealalta. Spre exemplu, gat si incheietura mainilor, urechi si degete, decolteu si talie.

Asorteaza-le cu oja

Cand vine vorba despre asortarea lacului de unghii cu bijuteriile din aur ai doua variante. Fie mizezi pe oja nude, care are avantajul ca se potriveste cu orice fel de culoare de aur, fie gasesti o oja aurie, dar care sa aiba aceeasi nuanta sau intensitate cu cea a inelelor, bratarilor sau colierului.

Sursa foto: forum.xcitefun.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului