Accesorii

#stil feminin #rucsac #rucsac vara #moda vara

6 rucsaci cocheti pentru vara

In plin sezon estival, nu putine vor fi momentele in care vei avea nevoie de ambele maini libere. Iar cum gentile au prostul obicei sa iti ocupe unul dintre brate, vei regreta ca nu ti-ai completat tinuta cu un rucsac cochet, practic si la moda.


Fie ca mergi cu bicicleta la serviciu, pleci la plimbare in parc sau cumparaturile tale se incheie mereu cu prea putine maini pentru a le aduce acasa, urmatorii rucsaci cocheti sunt, fiecare in parte, inlocuitori de seama pentru clasicele genti de vara.


1. Rucsacul scolaresc


Curele din piele si catarame groase - acestea sunt elementele care definesc stilul scolaresc la accesorii, foarte popular in vara 2012. Pentru ca vrei sa il poti purta usor, alege un material care sa nu cantareasca prea mult pe umeri (denimul si panza sunt excelente).



Foto: refinery29.com


2. Rucsacul in nuante aprinse


Adauga culoare tinutelor tale cu un rucsac in nuante aprinse, precum oranjul-rosiatic. Il poti purta cu alte piese vestimentare neutre sau intr-un ansamblu de tip "blocuri de culori", ambele variante fiind in voga vara aceasta.



Foto: refinery29.com


3. Rucsacul cu imprimeuri etnice


Un alt model in tendinte este rucsacl cu imprimeuri etnice. Indiferent de motivele stilistice pe care le alegi, nu vei gres la capitolul "stil".



Foto: refinery29.com


4. Rucsacul-butoias


Mai putin conventional, dar perfect functional si original, este designul cilindric pentru un astfel de accesoriu. Rucsacul-butoias te va insoti pretutindeni si iti va depozita cu generozitate tot ce ai nevoie.



Foto: refinery29.com


5. Rucsacul alb


Albul pur se poarta vara aceasta la pantaloni, rochii vaporoase, fuste si accesorii. Iata de ce rucsacul alb va fi in voga. Poarta-l si in tinute mai elegante, stilul iti permite acest lux.



Foto: refinery29.com


6. Rucsacul office


Credeai ca un rucsac nu poate fi suficient de sobru pentru birou? Dimpotriva. Cauta un model simplu, clasic, rotund in zona superioara si cu bretele late. Il poti lua cu tine la conferintele la care participi, la intalnirile importante si chiar in deplasari mai lungi.



Foto: refinery29.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare