Accesorii

#stil #accesorii # accesorii 2012 #accesorii plaja 2012 #costum de plaja

6 piese esentiale pentru plaja in 2012

Imediat ce vremea pare din nou potrivita pentru plaja, iti si vine sa tii la indemana cateva piese esentiale de care ai nevoie pentru o sesiune de bronzat ca la carte. In 2012, stilul inseamna culoare si extravaganta, deci nu te teme sa stralucesti putin mai tare decat astrul ceresc.

Geanta incapatoare, costumul de baie bland cu formele tale, slapii perfecti pentru nisip si ochelarii de soare sunt doar cateva dintre cele mai importante piese esentiale pentru plaja. Iata ce se poarta in 2012!

1. Geanta cu imprimeu marin

Cu toate calitatile de a-ti starni pofta de bronzat, geanta cu imprimeu marin este must have pentru plaja in 2012. Ai grija sa fie suficient de incapatoare pentru toate accesoriile de care ai nevoie, dar si rezista la apa, in cazul unor balaceli neasteptate.



Foto: ivstatic.com

2. Costumul de baie cu imprimeu

Ce piesa mai importanta in raport cu tendintele verii 2012 poate fi decat costumul de baie cu imprimeu? Ai de ales dintre mii de modele interesante, insa ai grija sa optezi pentru culori feminine, deschise si optimiste. Adauga si o esarfa chic, in ton cu costumul!



Foto: ivstatic.com

3. Ochelarii de soare cu rama patrata

Anul acesta, ochelarii de soare cu rama patrata nu trebuie sa iti lipseasca din geanta sau de la ochi, atunci cand te expui la soare. Alege lentile fumurii si cel putin 2 nuante combinate pentru rama, daca vrei sa fii cu adevarat in voga.



Foto: ivstatic.com

4. Balsamul de buze

Nu te rezuma strict la protectia pielii cu lotiune solara (SPF minim 30)! Buzele tale au nevoie de un "inger pazitor" in fata razelor fierbinti de soare. Balsamul de buze te tine departe de aceste probleme, dar si de efectele negative ale vantului si ale prafului/nisipului.



Foto: thebroadroom.net

5. Slapi cu motive etnice

Motivele etnice sunt la moda vara aceasta si iti dau un aer aparte, impreuna cu nuantele aprinse care sunt obligatorii in sezonul cald.



Foto: thebroadroom.net

6. Lotiune solara hipoalergenica

Cand vine vorba despre sanatatea pielii tale, nu exista loc de compromis. Nu uita sa iei cu tine o lotiune solara hipoalergenica, fara parfum, conservanti, substante chimice daunatoare sau parabeni.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare