Accesorii

#primavara 2013 #geanta #accesorii #modele genti

6 modele inedite de genti pentru primavara 2013

Dupa o perioada in care stilul minimalist a dominat tendintele in modele de genti pentru doamne si domnisoare, a venit randul excentricitatii si ineditului sa preia controlul in randul acestor accesorii. Primavara 2013 este inceputul unui sezon cu adevarat inedit in moda, iar acest lucru este usor de dedus din propunerile designerilor pentru anotimpul cald.

Primul lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti in sesiunea de cumparaturi din aceasta primavara, este ca nu mai ai voie sa alegi genti banale, in nuante care se confunda usor cu peisajul. Iata ce idei au avut designerii pentru colectiile de genti destinate sezonului primavara-vara 2013!


1. Geanta-rucsac

Un hibrid intre o geanta de umar supradimensionata si un rucsac cu sistem de prindere cu sfoara, modelul din colectia creatoarei Meredith Wendell este perfect pentru femeile active, moderne si interesate de aspectul practic al accesoriilor pe care le poarta. Nu ignora nici culorile tari ale gentii, o alta tendinta care a luat amploare anul trecut si se mentine tot la fel de puternic si in 2013!

 

 

2. Geanta-plic in format animal

Daca in 2012 imprimeurile cu animale si peisaje exotice au fost la mare cinste, acum formatul insusi al gentii-plic ia chipul unei pasari tropicale. Iata ce model inedit a inclus designerul Charlotte Olympia in colectia sa pentru primavara 2013:

 

3. Geanta de umar cu pene

Penele sunt aplicatii pentru haine si accesorii deja promovate in sezonul trecut si par ca isi mentin popularitatea si in 2013. Priveste si admira acest model excentric de geanta de umar, semnat Christian Louboutin si inclus in noua colectie de primavara a faimosului designer!

 

 

4. Geanta care "face cu ochiul"

O combinatie interesanta intre o geanta-rucsac si una vintage (cu inchizatoare retro), geanta care "face cu ochiul" (n.r. "The Wink Bag") apartine colectiei ModCloth si este, fara doar si poate, o solutie originala pentru tinutele tale de zi.

 

5. Rucsacul cu franjuri

Designerul Christopher Shanon a vrut sa epateze prin noile sale idei de accesorii pentru primavara 2013 si a reusit: priveste ce model interesant are rucsacul cu franjuri, in blocuri de culori tari, lansat in colectia noua pentru sezonul cald din acest an!

 

6. Geanta metalica

Materialele in nuante metalice s-au purtat si anul trecut, insa acum tendinta culorilor metalizate este cu atat mai pregnanta si dusa la extrem. Iti poti face o idee cu ajutorul modelului de geanta de mai jos, din colectia de primavara a magazinului Top Shop.

 

 

Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului