Accesorii

#stil #tendinte 2012 #accesorii iarna #ciorapi iarna 2012

5 tipuri de ciorapi de etalat iarna aceasta

Temperaturile scazute de afara te obliga sa introduci in tinutele tale zilnice cat mai multe straturi protectoare, care sa tina frigul naprasnic departe de pielea ta sensibila. In loc sa-ti supui picioarele unui esec stilistic, acoperindu-le cu sosete hidoase din lana, de ce nu alegi alte variante chic si calduroase, care iti confera acelasi efect? Iata 5 tipuri de ciorapi de etalat iarna aceasta, in fata celor mai pretentiosi critici.

Piesele vestimentare destinate sezonului rece nu trebuie sa fie cu necesitate voluminoase, intepatoare si total lipsite de stil. Ciorapii si dresurile tricotate, in culori vii si atragatoare, se numara printre principalele tendinte iarna aceasta.

1. Ciorapi peste genunchi

Uita de sosetele banale, pe care le ascunzi cu greu in botine . Transforma acest element al tinutei tale intr-un prilej de a fi admirata. Cauta o pereche de ciorapi lungi, peste genunchi, din bumbac, cu un imprimeu atragator. Diane von Furstenberg a inclus un astfel de model negru-burgundy in colectia sa de iarna, disponibila pe shopbop.com.



Foto: refinery29

2. Ciorapi tricotati

Ciorapii si dresurile tricotate sunt foarte chic iarna aceasta, pe langa faptul ca te apara de frig in cel mai desavarsit mod cu putinta. Cauta un model lung, pana la jumatatea coapselor, in doua nuante.



Foto: refinery29

3. Ciorapi in culori vii

Sfideaza aerul intunecat al iernii si indulceste atmosfera cu o pereche de ciorapi pana la genunchi, intr-o nuanta vie, vibranta. Poti opta pentru un oraj fermecator, tonuri de coral sau roz deschis.



Foto: refinery29

4. Ciorapi cu manseta

Daca toamna trecuta, pantalonii cu manseta erau foarte populari, iarna aduce acelasi stil in cazul ciorapilor lungi. Profita de efectul estetic deosebit si cauta un astfel de model din lana, precum cel de mai jos:



Foto: refinery29

5. Ciorapi rustici

Sezonul in curs nu promoveaza simplitatea la nivelul picioarelor, ci cat mai multe accente in zona botinelor sau a cizmelor. Pe langa aplicatiile din blana care par sa nu se mai demodeze, exista o alta varianta originala de a iesi din anonimat: ciorapii rustici, care acopera gamba piciorului pana la jumatate si vin in continuarea ghetelor la baza gleznei.



Foto: refinery29

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare