Accesorii

#stil #bijuterii 2012 #bijuterii vara 2012 # bijuterii vara #tendinte bijuterii primavara vara 2012

5 bijuterii usor de asortat pentru vara 2012

Accesoriile pentru perioada de vara trebuie sa aiba o calitate principala obligatorie - versatilitatea. Cu cateva bijuterii usor de asortat cu aproape orice combinatie vestimentara inedita iti trece prin cap, vei primi mereu calificative maxime la capitolul "stil".

Cum vara 2012 aduce in prim-plan originalitate in tinute si excentricitatea din cap pana in picioare, urmatoarele modele de bijuterii usor de asortat sunt intocmai achizitiile de care ai nevoie in sezonul cald.

1. Bratarile impletite

Vrei sa scoti din anonimat o combinatie clasica de blugi-tricou lejer sau o rochie simpla, monocromatica? Pastreaza aerul proaspat si casual al verii, cu cateva randuri de bratari impletite multicolore.

Le poti asorta cu pantaloni scurti, rochii diafane, fuste vaporoase si palarii de plaja cu bor lat, fiind ideale pentru perioada de zi.



Foto : refinery29.com

2. Colierele impletite

Nu obisnuiesti sa iti evidentiezi incheieturile mainilor cu bratari? Colierele impletite sunt cel putin la fel de chic ca accesoriile pentru maini, asa ca infrumuseteaza-ti decolteul cu astfel de podoabe si pregateste-te de o vara in care sa excelezi la capitolul "stil".



Foto: refinery29.com

3. Bratarile din cauciuc

O alta varianta minunata (si accesibila!) pentru bijuteriile tale de vara sunt cele confectionate din cauciuc. Alege modele fine si feminine, cu aplicatii stralucitoare si modele colorate.



Foto: refinery29.com

4. Bratarile crosetate cu pietre semipretioase

Vrei sa iesi cu adevarat in evidenta? Incearca efectul senzational asupra imaginii tale al bratarilor crosetate cu pietre semipretioase, in mai multe combinatii de culori vesele si aliniate tendintelor sezonului.

5. Gulerele din satin

Mai putin obisnuite si purtate, gulerele confectionate din satin sunt o varianta excelenta pentru aparitiile elegante din timpul verii. Gulerele detasabile se bucura de o popularitate sporita in 2012, sunt originale si perfecte pentru a adauga un plus de pretiozitate unei tinute banale.



Foto: 2ekebel-costume-jewelry.tumblr.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare