Accesorii

#bijuterii placate cu aur #bijuterii

3 tipuri de bijuterii placate cu aur, potrivite tinutelor elegante

Bijuteriile sunt elementul special ce completeaza perfect tinutele in general, dar mai ales tinutele elegante. Orice rochie de seara, indiferent cat de banala, poate fi pusa in evidenta cu bijuterii alese corect, iar cele mai potrivite sunt, dupa parerea noastra, colectiile de bijuterii placate cu aur.

Eleganta vine in primul rand din postura si atitudine, dar este intregita de haine si accesorii. O tinuta eleganta, rafinata, precum cele de pe covorul rosu, nu este foarte greu de obtinut, ai nevoie doar de incredere, simplitate si bijuterii care sa te puna in valoare: bijuterii placate cu aur minialiste sau bijuterii statement cu insertii de pietre pretioase.

Daca urmeaza sa mergi la un eveniment in curand si nu ai reusit sa alegi inca accesoriile potrivite tinutei de seara, iata 3 tipuri de bijuterii suflate cu aur care vor face ca outfit-ul tau sa atraga toate privirile si admiratia celor din jur:

1. Cerceii. Daca alegi sa porti o rochie de seara fara decolteu, care iti va acoperi complet partea de sus a corpului, este recomandat sa optezi pentru o coafura simplista, caracterizata de parul prins. Trasaturile fetei vor putea fi puse in evidenta, astfel, cu o pereche de cercei placati cu aur minimalisti.

Daca optezi pentru o rochie ce lasa la vedere o portiune generoasa de piele in zona decolteului, atunci este bine sa o accesorizezi cu o pereche de cercei lungi placati cu aur sau o pereche de cercei de dimensiuni medii, dar cu insertii de pietre pretioase si semipretioase in culori vibrante.

2. Agrafele de par. Nu, nu agrafele traditionale de care ne ajutam la prinderea parului, ci agrafele cu rol decorativ. Sunt de efect si evidentiaza foarte frumos coafurile elegante potrivite evenimentelor. In functie de tinuta si coafura poti alege agrafe cu modele simple sau cu modele complexe.

3. Inelele. Sunt accesoriile care pun foarte bine in evidenta mainile unei femei. Poti alege sa accesorizezi cu acest tip de bijuterii, rochiile fara maneci de exemplu sau cu maneci scurte. Din nou, in functie de complexitatea tinutei, poti merge pe inele minimaliste, simple, subtiri sau, din contra, inele statement, grandioase, cu pietre mari, colorate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare