Accesorii

#accesorii nunta #accesorii #bijuterii

3 sfaturi pentru o accesorizare perfecta in ziua nuntii

Poate nu ai avut inca ocazia sa porti minunata rochie alba la care orice femeie vizeaza inca de la varste fragede, dar sigur ai avut cateva prietene sau cunostinte care au facut acest pas si ai inteles astfel importanta pe care bijuteriile o au in definirea look-ului in cea mai importanta zi din viata unei femei.

Tendintele in materie de bijuterii sunt mereu in schimbare, evoluand constant. Daca aparent credem ca a merge tot timpul pe ceva clasic in ziua nuntii (pentru ca nu avem cum sa dam gres) poate ar trebui sa ne schimbam aceasta viziune si sa indraznim sa accesorizam rochia de mireasa cu elemente potrivite stilului nostru, chiar daca acesta este unul "nu atat de clasic".

Dar cum alegem ce e mai potrivit din sutele de optiuni de cercei mireasa, inele, coliere, bratari sau agrafe disponibile online sau in magazinele fizice de profil? In primul rand, indreapta-te catre un magazin care are de oferit doar produse de calitate. E o zi importanta din viata ta, n-ai vrea sa strici acest eveniment deosebit prin alegerea unor bijuterii de proasta calitate care vor strica intreg look-ul.

In plus, iata ce credem noi ca ti-ar putea garanta o tinuta perfecta in ziua nuntii tale:

Renunta la clasicii: cercei mireasa

Cu siguranta, o pereche de cercei mireasa cu surub, simplisti, aproape invizibili nu vor aduce un plus de originalitate tinutei tale din aceasta zi memorabila. Vrei amintiri speciale, alege sa porti bijuterii la fel de speciale.

Inlocuieste-i cu: cerceii originali sau statement

Vrei sa faci un statement in ziua nuntii cu o bijuterie? Atunci alege cerceii. Incearca sa-i eviti totusi pe cei foarte mari si ornamentati.

Renunta la: coronitele din flori

Stim! Coronitele din flori arata intr-un fel aparte vara, insa cam pe la jumatatea zilei exista 90% sanse sa umbli la coafura, pentru ca, fara indoiala, odata rupte florile se ofilesc. Ai vrea sa risti sa strici intreaga coafura in mijlocul zilei?

Inlocuieste-le cu: agrafe de par cu un design special

O bijuterie pentru par este fara doar si poate un accesoriu extrem de romantic si adesea, pentru multe dintre femei ziua nuntii este unica zi in care vor alege sa poarte acest tip de bijuterie.

Renunta la: clasicele coliere din argint

Colier la baza gatului, care coboara inspre piept sau lant cu pandantiv, oricare ar fi el, nu alege unul clasic, asa cum vedem la majoritatea mireselor. Vrei sa atragi toate privirile sau nu?

Inlocuieste-le cu: coliere deosebite cu insertii de pietre in culori vibrante

Alege sa-ti definesti tinuta cu un colier lucrat manual, decorat cu pietre din cele mai speciale, in culori aparte.

Asadar, un eveniment pentru o viata ar trebui sa inceapa cu bijuterii de cea mai buna calitate, spectaculoase, care sa transmita incredere in sine si sa o faca pe purtatoarea lor sa se simta fabulos. Acestea nu pot fi decat bijuteriile Mariana, bijuterii cu GARANTIE PE VIATA, lucrate manual in Israel, distribuite exclusiv in Romania prin Roxanne’s Jewellery & Giftware.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare