Accesorii

#stil feminin #ceasuri #accesorii

3 sfaturi de urmat ca sa te simti speciala in fiecare zi

Fiecare dintre noi avem acele zile in care ne simtim puternice, speciale, frumoase, simtim ca lumea este a noastra, insa, de multe ori, acele zile sunt urmate de unele triste, in care nu avem chef de nimeni si nimic. Noi stim deja ca avem dreptul la aceste fluctuatii de dispozitie, suntem femei, iar hormonii nostri sunt intr-o continua agitatie, insa, nu ar fi mai bine daca ne-am pastra tonusul pozitiv in fiecarezi?

Am pregatit pentru voi cateva sfaturi demne de luat in seama, pentru a va face un obicei din a va simti speciale si frumoase, in fiecarezi.

Ritualul de ingrijire personala

Nu trebuie sa pierdem cateva ceasuri in fata oglinzii pentru a ne aranja sa iesim dimineata din casa, insa un ritual de urmat avem fiecare cu siguranta. Demachierea este obligatorie, urmata de o lotiune tonica sau o apa termala, in functie de ten. Apoi, crema hidratanta si make up, dupa preferinte. Nu uita sa folosesti un strop de mascara, face minuni cu expresivitatea chipului tau!

Alegerea accesoriilor

Fie ca azi ai chef sa te imbraci office, sexy sau sport, orice haine ai alege, accesoriile nu trebuie sa iti lipseasca. Cerceii, bratarile, pandantivele si inelele sunt bijuteriile nelipsite din dulapiorul cu minuni al fiecarei femei, insa, piesa de rezistenta, este ceasul de mana. Ceasul de mana este mai mult decat un accesoriu, este o piesa care ofera stil intregii tinute, daca este bine ales. Recomandam ceasuri de mana clasice, cu ornamente simple, cristale, create din materiale de calitate, pentru a nu avea un aspect kitch.

Toamna se poarta auriu si rose gold, astfel incat poti alege un model din colectia de ceasuri dama Guess, un ceas de mana de o eleganta clasica, cu cadran sidefat, care te va face sa te simti speciala de fiecare data cand il privesti. Colectia in sine inspira eleganta, numele acesteia fiind “Look of Luxury” si este creata special pentru femeile stilate, care nu se tem sa isi exprime eleganta in fiecarezi, nu doar in zilele in care se trezesc bine dispuse.

Pentru a achizitiona ceasuri Guess originale, recomandam shopping-ul in magazinele de specialitate de pe teritoriul intregii tari, unde veti primi si certificat de garantie pentru 2 ani sau in magazinul online al distribuitorului, Ceasmania.ro, pentru a evita sa fiti pacalite cu un produs neconform cu originalul.

Un strop de parfum

Femeile stilate stiu ca parfumul este ca o semnatura, este ceea ce ramane dupa ce noi trecem, este ceea ce lasam in urma noastra, din acest motiv, nu trebuie sa omitem, sub nicio forma, sa ne parfumam la inceputul zilei! Sunt sigura ca deja v-ati ales parfumul de suflet, chiar daca aromele disponibile sunt variate si tentante, fiecare dintre noi avem un miros preferat, de care vom fi unite toata viata. Acel parfum te va face sa te simti speciala deci, nu uita sa il aplici pe piele, in zonele tale cheie.

Acestea fiind spuse, iti urez o zi minunata, in fiecare zi si, mai presus de toate, nu uita sa zambesti, draga mea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare