Accesorii

#coliere #cercei #accesorii #stil feminin #inele #bentite #bratari #accesorii feminine

10 accesorii de vara care nu trebuie sa-ti lipseasca

Fie ca este vorba despre coliere, bratari, agrafe sau bentite de prins parul, vara care se apropie nu trebuie sa te prinda fara o colectie de accesorii extrem de sic. Iata 10 exemple de accesorii pline de feminitate:

Coliere

Sursa foto: melimeloparis.ro

Si vara aceasta se poarta colierele statement. Bijuteriile opulente pot pune in valoare orice tinuta, oricat de simpla ar fi ea, astfel ca ele sunt un must-have al sezonului. Poti alege, spre exemplu, acest colier la baza gatului, cu lant auriu si cu aplicatii colorate. Costa 79,99 de lei si il gasesti in magazinele Meli Melo.

Sursa foto: zara.com

O tinuta mai eleganta o poti accesoriza cu acest colier din metal si cristale pe care il gasesti in magazinele Zara la pretul de 99 de lei.

Sursa foto: shop.mango.com

Un colier multicolor, in schimb, va scoate din anonimat multe dintre tinutele pe care le credeai inexpresive. In plus, este si extrem de versatil, deci il vei purta cu multe dintre hainele tale. Un colier precum cel din imagine gasesti in magazinele Mango, la pretul de 89 de lei.

Bentite

Sursa foto: melimeloparis.ro

Bentita cu fundita supradimentionata este un accesoriu pentru o coafura reusita si pentru o aparitie feminina. O poti purta le fel de bine si tu, dar si fetita ta. Alege din multimea de culori pe cea care se potriveste cel mai bine tinutei tale. O astfel de bentita poti cumpara din magazinele Meli Melo la pretul de 4,99 lei.

Sursa foto: zara.com

Poti alege, de asemenea, o diadema rigida, stralucitoare, cu care sa iti fixezi parul in zielele calduroase. Acest model costa 69 de lei in magazinele Zara.

Bratari

Sursa foto: zara.com

Poti incerca niste bratari mari, din lemn, cu o forma neregulata. Merg la fel de bine cu jeansi, cat si cu rochii maxi. Modelul din imagine il poti achizitiona din magazinele Zara la pretul de 39 de lei.

Sursa foto: mango.com

Pentru un stil glam-rock, in schimb, alege aceasta bratara lata realizata din piele si metal. Costa 69 de lei in magazinele Mango.

Cercei

Sursa foto: nissa.ro

Cerceii pretiosi raman si vara aceasta un accesoriu de baza. In magazinele Nissa poti sa gasesti modele variate de cercei cu pietre negre. Perechea din imagine costa 99,5 lei.

Sursa foto: zara.com

Adauga colectiei tale si o pereche de cercei cu perlute. Sunt extrem de delicati si vor da o nota eleganta unei rochite de seara. Cei din imagine costa 59 de lei in magazinele Zara.

Inele

Sursa foto: mango.com

Si inelul pe care il porti vara aceasta trebuie sa fie cat mai vizibil, dar in acelasi timp delicat. Alege unul auriu, care sa straluceasca in bataia soarelui. Inelul din imagine poate fi cumparat din magazinele Mango, la pretul de 89 de lei.

Sursa foto: hercampus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare